Nasjonalt produsentnettverk 2018: Program klart - påmelding mulig

2017 Produsentnettverk 26.10.png
NY KONFERANSE: Ingrid Forthun og Rebekka Brox Liabø er sentrale bidragsytere på Nasjonalt Produsentnettverk for kulturskoleansatte 2018.
26.10.2017 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Nasjonalt produsentnettverk 2018: Program klart - påmelding mulig

OSLO: Norsk kulturskoleråd og Nordea ønsker å styrke kulturskolenes arbeid med formidling og fremføring. Konferansen Nasjonalt produsentnettverk for kulturskoleansatte er et viktig verktøy i dette arbeidet. Programmet er klart og påmelding er mulig til konferansen i Oslo 6. - 7. februar 2018.

 

Merk: Rebekka Brox Liabø har meldt forfall som foredragsholder - Lina Killingdalen overtar 

 

Norsk barnebokinstitutt blir konferansens arena. Påmeldingsfrist er 5. januar 2018.

 

Påmelding kan du gjøre her

Program for konferansen

 

Det er Norsk kulturskoleråd og Nordea som arrangerer Nasjonalt produsentnettverk for kulturskoleansatte. De to samarbeidspartnerne, som er sammen om Nordea-prosjektet KUL-TUR, ønsker å styrke kulturskolenes arbeid med formidling og framføring.

 

På konferansen i 2018 er Ingrid Forthun og Rebekka Brox Liabø (forfall, se merknad lengre oppe, red.anm.) sentrale bidragsytere. Forthun er regissør og tidligere teatersjef ved Agder Teater. Hun fyller hele programmets dag to, med "Fra idé til ferdig forestilling - God samhandling fører til høy kunstnerisk kvalitet". Forthun skal her dele raust av sine erfaringer rundt forestillingsprosesser og ensembleledelse. 

 

Kulturskoler deler sine erfaringer

 

Videre blir det ei økt der kulturskoler som deltar i Nordea-prosjektet KUL-TUR deler av sine erfaringer med ulike prosjekt. Det blir også presentasjoner av selve prosjektet og flere av dets delprosjekt. Som "verktøykassa" Kulturskolebanken, Nordeas kulturskolepris og julekonserten Desembertoner.

 

Også verdt å merke seg: På kveldstid første dag byr det seg en sjanse til å overvære musikalen "Hair" på Oslo Nye Teater.

 

Konferansens målgruppe

 

Har du ansvar for utstillinger, konserter eller forestillinger i en kulturskole? Jobber du med kulturproduksjoner med barn og unge? Underviser du ved en kulturskole og forbereder unge til å framføre og formidle et kulturuttrykk? Da vil du møte likesinnete på denne konferansen. Du vil få høre andres gode erfaringer og få inspirasjon og påfyll.

 

Målgruppa for konferansen og nettverket er prosjektledere og andre i Nordea-prosjektet KUL-TUR, produksjonsledere fra kulturskolerådets utviklingsprosjekt, prosjekt- og produksjonsansvarlige i kulturskolen samt andre som ønsker å jobbe i feltet.

Les flere nyheter!