Westby slutter som direktør i Norsk kulturskoleråd

img_541.JPG
SLUTTER TIL HØSTEN: Inger Anne Westby gir seg som direktør i Norsk kulturskoleråd.
12.02.2013 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Westby slutter som direktør i Norsk kulturskoleråd

TRONDHEIM: Inger Anne Westby slutter høsten 2013 i stillingen som direktør for Norsk kulturskoleråd. Hun har vært ansatt i stillingen på åremål siden 1. januar 2011.

 

Inger Anne Westby går tilbake til stillingen hun har hatt permisjon fra ved Norges musikkhøgskole (NMH), der hun er ansatt som førstelektor i fagdidaktikk.

 

– Det ligger ingen dramatikk i min avgang. Jeg trives veldig godt med mine oppgaver som direktør i Norsk kulturskoleråd. Min beslutning om å si opp åremålet er ikke begrunnet i misnøye eller mistrivsel i Norsk kulturskoleråd, sier Inger Anne Westby.

 

Hun har etter nøye overveielse kommet fram til at høsten 2013 er et gunstig tidspunkt for dette direktørskiftet:

 

– NMH har allerede strukket seg langt i å gi meg permisjon fra en stilling som jeg har trivdes svært godt i som fagperson. Jeg har erkjent overfor meg selv at jeg vil tilbake til denne stillingen etter endt ”direktørtjeneste” i Norsk kulturskoleråd. Og da mener jeg at det er best for organisasjonen at direktørskiftet skjer i god tid før neste landsmøte i 2014, sier Inger Anne Westby.

 

Styreleder Nils R. Sandal i Norsk kulturskoleråd beklager Inger Anne Westbys beslutning, og sier at hun har gjort en betydningsfull innsats som direktør i Norsk kulturskoleråd.

 

 

Les flere nyheter!