MI ønsker kontakt

img_947.png
img_947.png
15.12.2015 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

MI ønsker kontakt

OSLO: Meteorologisk institutt ønsker kontakt med kultur- og grunnskoler som tenker å framføre værpotpurriet fra Kor Arti’ volum 19 i 2016. Her ligger det en mulighet for god synliggjøring av musikkundervisning og sangglade elever ved skoler som setter værpotpurriet på timeplanen.

 

Meteorologisk institutt fyller 150 år i 2016, og det synes Norsk kulturskoleråd – som står bak sangundervisningskurs-konseptet Kor Arti’ – var en god anledning for å lage et potpurri med sanger om været på årets Kor Arti’-utgivelse.

 

– Meteorologisk institutt er i likhet med Norsk kulturskoleråd underlagt Kunnskapsdepartementet. Slik ble det naturlig å lage en annerledes og artig «værmelding», sier Ingrid Almås, som utgjør Kor Arti’-prosjektledelsen sammen med Ragnhild Skille og Bård Hestnes.

 

– Potpurriet har blitt svært godt mottatt over hele landet i forbindelse med årets Kor Arti-turné, så det blir helt sikkert mange opptredener med potpurriet i løpet av jubileumsåret, sier Ragnhild Skille.

 

Ønsker seg filmopptak

 

Den påtroppende jubilanten synes det er stor stas med kulturskolerådets tiltak, og vil gjerne synliggjøre potpurriet framført av syngende elever i sine kommunikasjonskanaler. Det kan også bli aktuelt å samarbeide med enkelte skoler på annet vis i jubileumsåret.

 

Derfor: kjenner du til en skole der værpotpurriet vil bli framført i vårsemesteret som venter rett over nyttår, vil rådgiver Ingrid Våset ved Meteorologisk institutt gjerne på kjennskap til dette. Våset kan enkelt nås per e-post: ingrid.vaset@met.no.

 

Merk: Planlegger dere å gjøre filmopptak av framførelsen, vil det være ekstra kjærkomment.

 

Noen skole har allerede tatt kontakt med Våset, men hun og jubilanten vil gjerne høre fra flere, og skoler over hele landet oppfordres til å ta kontakt.

 

Her kan du bestille Kor Arti'-undervisningsmateriell

 

 

 

Les flere nyheter!