Rekordmange ville med i Kulturskolekalenderen 2009

img_237.jpg
NY KALENDER: Kulturskolekalenderen 2009.
02.12.2008 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Rekordmange ville med i Kulturskolekalenderen 2009

TRONDHEIM: Den nasjonale Kulturskolekalenderen 2009 er på markedet tidsnok til å bli en fin julegave til mange også i år.

 

Elever ved nærmere 80 kulturskoler hadde sendt inn arbeider til vurdering. Det er over dobbelt så mange som for da forrige kalender ble laget.

 

Kulturskolekalenderen 2009 koster 130 kroner. Bestiller du 15 eller flere blir prisen 110 kr per stykk. Du kan lettest bestille via post@kulturskoleradet.no. Bestilling er også mulig via telefaks 73 56 20 01 eller per vanlig post: Norsk kulturskoleråd, 7491 Trondheim.

 

Fagkoordinator for visuelle kunstfag i Norsk kulturskoleråd, Fabiola Charry, er igjen imponert over kvaliteten på de innsendte bidragene. Hun har stått for juryeringen sammen med Siri Singsaas, som også arbeider i Norsk kulturskoleråd, som prosjektmedarbeider innen blant annet visuelle kunstfag.

 

– Jeg ønsker å takke alle som bidro med flotte arbeider av høy kvalitet for innsatsen. Og så gratulerer jeg alle kulturskoler, alle barn og unge som sendte inn bidrag som juryen fant plass for i Kulturskolekalender 2009. Takk også til de mange som leverte gode forslag, men som det dessverre ikke ble plass til denne gangen. Håper dere forsøker til neste år, sier Fabiola Charry.

Les flere nyheter!