Nasjonalt fagforum arrangert i Trondheim

img_550.JPG
img_550.JPG
08.03.2013 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Nasjonalt fagforum arrangert i Trondheim

TRONDHEIM: Nasjonalt fagforum er avvikla i Trondheim denne uka. Arrangert av Norsk kulturskoleråd, med nærmere 90 deltakere og et variert program.

  

Programmet finner du her

 

Flere bilder finner du her

 

Nasjonalt fagforum er et viktig møtested for kulturskolepedagoger innen dans, teater og visuell kunst.

 

Dette er andre gang Norsk kulturskoleråd inviterer kulturskoleansatte innen visuell kunst, dans og teater til Nasjonalt fagforum. Første gang var i Bergen i november 2011. I Trondheim var det faglig kunnskap og inspirasjon å få både gjennom plenumsforedrag og fagseparate verkstedkurs og foredrag.

 

Vet behovet fins

 

– Gjennom en omfattende spørreundersøkelse samt kontakt med faglærerne innen de tre aktuelle fagene, blant annet på regionale fagnettverkssamlinger, får vi klare signaler om at faglærerne har behov for å møtes til verkstedkurs og faglig påfyll, nettverksbygging og ikke minst det å få ny kunnskap og bli kjent med og inspirert av hverandre, sier Hilde Roald Bern, prosjektleder for Nasjonalt fagforum 2013.

 

Hilde Roald Bern er til daglig fagkoordinator for teater og skapende skriving i Norsk kulturskoleråd. Med seg i prosjektledergruppa har hun hatt Fabiola Charry, Siri Singsaas og Stein Erik Hansen fra Norsk kulturskoleråds fagseksjon. I tillegg fins det nasjonale ressursgrupper for hvert av de tre fagene, og disse var også med og bestemte programinnholdet for Nasjonalt fagforum.

 

Hovedkonferansen foregikk på kurs- og konferansesenteret på Cicignons Plass samt i Avant Gardens lokaler i samme bygg. Om kvelden 7. mars var deltakerne på Rockheim - det nasjonale museet for populærmusikk - der de både så utstillinga og spiste middag.

 

 

Les flere nyheter!