Pedagogdagene 2016 - omtale

img_1017.png
KURS, FOREDRAG, UNDERHOLDNING: Pedagogdagene 2016 rommer mange kurs, noen plenumsforedrag og en konsertforestilling med Sjur Hjeltnes (bildet t.v.).
31.03.2016 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Pedagogdagene 2016 - omtale

OSLO: Påmelding til Pedagogdagene 2016 er mulig fram til 17. juni, så nå er det tid for å sikre seg plass for deg som vil delta.

 

Målsettingen for Pedagogdagene 2016 er å nå pedagogene med praktiske eksempler som kan knyttes opp mot kulturskolens nye fagplaner gjennom verkstedkurs og diskusjoner.

 

Pedagogdagene 2016 arrangeres 18. og 19. august i Oslo.

 

Programmet kan du se her         

 

Påmelding kan du gjøre her

 

Omtale av innhold og bidragsytere - torsdag

Omtale av innhold og bidragsytere - fredag

 

Påmeldingsfrist: 17. juni.  

 

Arrangørene – Norsk kulturskoleråd og Norges musikkhøgskole – ønsker å gi faglig påfyll og motivere og inspirere pedagoger til å bidra med innhold, mål og organisering i utviklingen av lokale læreplaner.  

 

Til Pedagogdagene inviteres alle som driver pedagogisk arbeid i estetiske fag, primært i kulturskole, men vil også være høyst relevant for andre som underviser i estetiske fag i videregående skole (MDD), folkehøgskoler, grunnskole og høyere utdanning.

 

Pedagogdagene skal være en møteplass for pedagogisk utviklingsarbeid, der arrangørene prøver å skape sammenheng mellom utdanningene og praksisfeltet.

 

To helt ulike dager

 

Dag 1: Alle samles på Norges musikkhøgskole der vi har fellesforedrag med fokus på «Den gode pedagogen» og vurdering for læring.

 

Les om John Vinges plenumsforedrag "Vurdering for læring" her

 

Dag 2: Er i sin helhet viet kurs for hvert enkelt fag.

 

  • Kursene i dans, teater og sirkus er lagt til Kunsthøgskolen i Oslo
  • Kurset i skapende skriving foregår på Norsk barnebokinstitutt
  • Kursene i musikk og visuell kunst gjennomføres på Norges musikkhøgskole

 

Av andre høydepunkt ønsker arrangørene å trekke frem Sjur Hjeltnes som skal underholde kursdeltakerne på slutten av Dag 1. Hjeltnes er klassisk pianist og seriøs komiker, og deltakernes loves et forrykende show.

 

Pedagogdagene arrangeres i 2016 for fjerde gang.

 

 

 

 

Les flere nyheter!