Lederkonferansen 2023: Datoer og tema klart

20.12.2022 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Lederkonferansen 2023: Datoer og tema klart

OSLO: Lederkonferansen 2023 skal fokusere mangfold med utgangspunkt i ledelse. Konferansen arrangeres 13.14. april 2023 – i uka rett etter påske, og blir et fysisk arrangement på Norges musikkhøgskole i Oslo.

 

Lederkonferansen arrangeres av Norsk kulturskoleråd, Norges musikkhøgskole og KS, og har blitt den årlige møteplassen for ledere og politikere innen skole, kulturskole, kunst og kultur. 

 

Hovedtema for Lederkonferansen 2023 er altså mangfold med utgangspunkt i ledelse. Mangfold innen kunstfag og kultur er mye omtalt. Temaet er løftet på ulike områder i samfunnet vårt. Her vil det bli sett på hvordan en best kan håndtere dette i praksis som leder.

 

Mangfold var et essensielt tema også på Lederkonferansen 2022, noe blant annet seniorforsker Bodil Aurstad i NordForsk hadde fokus på i sitt innlegg:

 

 

Hovedforedragsholdere og dato for åpning av påmelding til Lederkonferansen 2023 annonseres trolig i slutten av januar, men det er smart allerede nå å merke seg datoene.

 

Ikke strømming i 2023


Lederkonferansen 2022 var både et fysisk arrangement på musikkhøgskolen og et nettarrangement, inklusive løsninger der en satt samlet rundt digital overføring.


 Majoriteten av dem som gav tilbakemelding etter Lederkonferansen 2022, ønsket fysisk arrangement neste gang. Relasjons- og nettverksbygging er del av det Lederkonferansen bidrar med. Jamfør forskning bygger vi bedre relasjoner i fysiske møter. På bakgrunn av det blir Lederkonferansen 2023 arrangert fysisk på NMH, sier Kristin Geiring, rådgiver i Norsk kulturskoleråd og prosjektleder for Lederkonferansen 2023.

 

> Se også Lederkonferansens egen nettside på kulturskoelradet.no

Les flere nyheter!