Søknadsportalen åpen for Drømmestipendet 2024

15.09.2023 Egil Hofsli (tekst) Lucas Newton/Unsplash (foto)
Del på:

Søknadsportalen åpen for Drømmestipendet 2024

Grunn til ungdommelig glede: Ungdom i alderen 18–25 år i 2024 og som holder på med kunst og kultur, kan nå søke Drømmestipendet 2024 og gi seg selv sjansen til å få 30 000 kroner samt mye anerkjennelse og synliggjøring.

 

Fram til 15. november 2023 kl. 12.00 er det mulig å søke Drømmestipendet 2024.

 

Den 20-årige suksesshistorien fortsetter – Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd skal også i 2024 hjelpe unge kultur- og kunstutøvere med en pen slump penger og mye inspirasjon på veien mot deres kulturelle drømmer. Og stipendutdelernes mål med Drømmestipendet er som før:

 

Drømmestipendet skal gi verdifull inspirasjon og anerkjennelse, og bidra til at mange unge kunst- og kulturutøvere får oppfylt sine drømmer. I tillegg ønsker stipendutdelerne å bidra til å synliggjøre kommunenes arbeid for unge kunst- og kulturutøvere.

 

> Her finner du søknadsportalen for Drømmestipendet 2024

 

– Strålende mulighet for ungdom

 

– Drømmestipendet har vært et givende arbeid i 20 år, noe vi er stolte av å være en del av. Pengene gir selvsagt stipendmottakerne muligheter til å få oppfylt deler av drømmen, men minst like viktig er anerkjennelsen og inspirasjonen det gir hver enkelt utøver, sier konstituert administrerende direktør i Norsk Tipping, Tonje Sagstuen.

 

– Drømmestipendet er en strålende mulighet for ungdom og unge voksne til å bli sett og å få prøvd ut sine drømmer. Stipendutdelerne, Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping, er også svært bevisste på at stipendvinnerne kommer fra kommuner, og ønsker – så langt det lar seg gjøre – å overrekke stipendene til vinnerne i deres hjemkommuner. Dette for å kunne gi inspirasjon til nye talenter samt gi kommunene en anledning til å synliggjøre stolthet over sine unge, dyktige utøvere, sier direktør i Norsk kulturskoleråd, Morten Christiansen.

 

> Lengre artikkel og mer informasjon på drommestipendet.no

 

Les flere nyheter!