Dansens dager 2015 er datobestemt

img_770.JPG
DANSENS DAGER 2015: Danseinformasjonen håper riktig mange kulturskoleelever slutter opp om Dansens Dager 2015. På bildet: kulturskoleelever fra Vennesla.
16.09.2014 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Dansens dager 2015 er datobestemt

OSLO: Dansens Dager 2015 feires 29. april til 2. mai - hold av dagene!

 

Så ønsker Danseinformasjonen, som er koordinatoren for Dansens Dager i Norge. Danseinformasjonen håper også riktig mange kulturskoler feirer og markerer arrangementet Dansens Dager også neste år.

 

Mer informasjon om arrangementet kommer fra Danseinformasjonen senere. Du kan følge med på nettstedet danseinfo.no samt på Danseinformasjonens facebookside.

 

UNESCOs internasjonale Dansens Dag

 

Den internasjonale Dansens Dag feires den 29. april hvert år på fødselsdagen til Jean-Georges Noverre (1727-1810), grunnleggeren av den moderne ballett. Markeringen ble etablert i 1982 av UNESCO. Dagen har til hensikt å feire både mangfoldet innen dans og kjærlighet til dans på tvers av kultur, alder, hudfarge, ferdighetsnivå og danseform. I Norge feirer vi dansen over flere dager og har derfor gitt den navnet Dansens Dager.

 

Danseinformasjonen, som er koordinator for Dansens Dager i Norge, er det nasjonale informasjons- og kompetansesenteret for dansekunst. Danseinformasjonen ble opprettet i 1994, finansieres over statsbudsjettet og har en rekke oppgaver knyttet til faget.

 

 

 

Les flere nyheter!