Unge fototalent kan få mentorhjelp av Robin Bøe

2020 Robin Bøe 15.11.jpg
ROBIN BØE SOM MENTOR: Fotografen og filmskaperen Robin Bøe skal gjennom Talent møter mentor dele av sin kunnskap med unge fotograftalenter. (Foto: privat)
15.12.2020 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Unge fototalent kan få mentorhjelp av Robin Bøe

OSLO: I februar 2021 vil et utvalg ungdom i alderen 15-18 år som har interesse for foto og film få et unikt tilbud, muliggjort av et samarbeid mellom Nordea og Norsk kulturskoleråd: De vil få mentorhjelp av fotografen og filmskaperen Robin Bøe. Ungdom i alderen 15-18 år fra hele landet kan nå søke om plass i Talent møter mentor.

 

For de utvalgte ungdommene vil 19.–21. februar 2021  by på et spennende og eksklusivt møte med en ung, men svært erfaren fotograf og filmskaper med musikk- og konsertfotografering som sitt spesialfelt. Planen er å få til en fysisk samling i Oslo, for de seks-åtte ungdommene som velges ut blant søkerne. Mentor Robin Bøe vil delta i utvelgelsen, sammen med prosjektledelsen for Talent møter Mentor.

 

Den selvlærte fotografen og filmskaperen fra Greåker har arbeidet med en rekke norske artister og plateselskap. Blant artistene han har gjort oppdrag for, er Astrid S, Julie Bergan, Karpe, Nico & Vinz, Erik og Kriss og Marcus og Martinus. Også den svenske popstjernen Zara Larsson har Bøe arbeidet med.

 

Direkte til søknadsinformasjon og søknadsskjema 

 

Søknadsfrist: 15. januar 2021.

 

Mer informasjon om Robin Bøe og Talent møter mentor på kulturskolebanken.no

Les flere nyheter!