Stine Trondsdatter ny rådgiver i Kulturskolerådet

NY RÅDGIVER: Stine Trondsdatter.
NY RÅDGIVER: Stine Trondsdatter.
11.10.2022 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Stine Trondsdatter ny rådgiver i Kulturskolerådet

TRONDHEIM: Operasjonalisering av Norsk kulturskoleråds strategi for utvikling av kulturskolenes fordypningsprogram blir hovedoppgaven for Kulturskolerådets nyeste medarbeider. I Kulturskolerådet skal Stine Trondsdatter virke på funsjonsområdene Forskning og utvikling (FoU) og veiledning og rammeplanutvikling.

 

Stine Trondsdatter (35) fra Levanger, bosatt i Trondheim, er ansatt i et vikariat fram til 31. juli 2025. I tillegg til operasjonalisering av nevnte strategi skal hun arbeide med veilednings- og prosessarbeid i det kommunale kulturskolefeltet, styrking av sammenhengene mellom det kommunale kulturskolefeltet og forsknings- og utdanningstilbyderne (UH-sektor) samt Initiere, søke og drifte utviklingsprosjekt.

 

– Da jeg så utlysningsteksten til denne stillingen, tenkte jeg at det er jo meg de søker etter! En med kunnskap om kommunal kultursektor, erfaring fra prosjektledelse og med et hjerte for folk og kultur. Som rådgiver ved Norsk kulturskoleråd ønsker jeg blant annet å bidra til å øke muligheter for å oppleve kunst- og kultur av høy kvalitet, uavhengig av hvor du bor. Jeg tror det er spesielt viktig at barn og unge får mulighet til å lære, skape og utfolde seg innenfor kunst og kultur, da det kan berike deres liv, og gi de tilgang til å uttrykke seg på nye måter. Min deltakelse i kulturskolen som elev, og mitt møte med dansen som samværs- og uttrykksform, har i alle fall betydd mye for meg, sier Stine Trondsdatter.

 

På cv-en har hun en master i Public Administration ved NTNU og en bachelor i kulturarrangering, formidling og forvaltning ved Høgskolen i Telemark. Arbeidserfaring har skaffet seg blant annet som prosjektkoordinator for Bygda dansar ved Norsk senter for folkemusikk og folkedans, konsertleder ved Institutt for musikk, NTNU, daglig leder ved Studenthuset Driv i Tromsø, leder av Kulturuka i Levanger 2012 og festivalkoordinator ved Notoddens Blues festival 2010 og 2011.

Les flere nyheter!