Nasjonalt produsentnettverk 2018: Påmeldingsfrist 12. januar

2017 Produsentnettverk 26.10.png
NY KONFERANSE: Ingrid Forthun og Rebekka Brox Liabø er sentrale bidragsytere på Nasjonalt Produsentnettverk for kulturskoleansatte 2018.
10.01.2018 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Nasjonalt produsentnettverk 2018: Påmeldingsfrist 12. januar

OSLO: Norsk kulturskoleråd og Nordea ønsker å styrke kulturskolenes arbeid med formidling og fremføring. Konferansen Nasjonalt produsentnettverk 2018 er et viktig verktøy i dette arbeidet, en konferanse som er ment for både kulturskoleansatte og andre interesserte. Det fins fortsatt ledige plasser, så påmeldingsfristen er forlenget til 12. januar.

 

Konferansen arrangeres i Oslo 6. - 7. februar 2018. Norsk barnebokinstitutt blir konferansens arena. Påmeldingsfrist er  altså fredag 12. januar.

 

Påmelding kan du gjøre her

Program for konferansen

 

Det er Norsk kulturskoleråd og Nordea som arrangerer Nasjonalt produsentnettverk for kulturskoleansatte, en konferanse som har mye bra å by også kulturarbeidere utenfor skoleslaget kulturskole. De to samarbeidspartnerne, som er sammen om Nordea-prosjektet KUL-TUR, ønsker å styrke kulturskolenes arbeid med formidling og framføring.

 

På konferansen i 2018 er Ingrid Forthun og Rebekka Brox Liabø sentrale bidragsytere. Forthun er regissør og tidligere teatersjef ved Agder Teater. Hun fyller hele programmets dag to, med "Fra idé til ferdig forestilling - God samhandling fører til høy kunstnerisk kvalitet". Forthun skal her dele raust av sine erfaringer rundt forestillingsprosesser og ensembleledelse. 

 

Rebekka Brox Liabø - kulturarbeider, dramapedagog og forfatter - skal holde konferansens åpningsforedrag om "Snakk for deg sjøl", et skriveprosjekt for ungdom.

 

Kulturskoler deler sine erfaringer

 

Videre blir det ei økt der kulturskoler som deltar i Nordea-prosjektet KUL-TUR deler av sine erfaringer med ulike prosjekt. Det blir også presentasjoner av selve prosjektet og flere av dets delprosjekt. Som "verktøykassa" Kulturskolebanken, Nordeas kulturskolepris og julekonserten Desembertoner.

 

Også verdt å merke seg: På kveldstid første dag byr det seg en sjanse til å overvære musikalen "Hair" på Oslo Nye Teater.

 

Konferansens målgruppe

 

Har du ansvar for utstillinger, konserter eller forestillinger i en kulturskole? Jobber du med kulturproduksjoner med barn og unge? Underviser du ved en kulturskole og forbereder unge til å framføre og formidle et kulturuttrykk? Da vil du møte likesinnete på denne konferansen. Du vil få høre andres gode erfaringer og få inspirasjon og påfyll.

 

Målgruppa for konferansen og nettverket er prosjektledere og andre i Nordea-prosjektet KUL-TUR, produksjonsledere fra kulturskolerådets utviklingsprosjekt, prosjekt- og produksjonsansvarlige i kulturskolen samt andre som ønsker å jobbe i feltet.

Les flere nyheter!