Norsk Tipping nominert til gjev pris for Drømmestipendet

03.01.2018 Egil Hofsli (tekst og illustrasjon)
Del på:

Norsk Tipping nominert til gjev pris for Drømmestipendet

HAMAR: Norsk Tipping er nominert til Sponsor- og Eventprisen 2018, i kategorien Årets Kultursponsor - for Drømmestipendet. Det er klart etter at en jury har vurdert samtlige søknader til den gjeveste sponsorprisen i Norge.

 

Drømmestipendet er en stipendordning som Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd har samarbeidet om i 15 år. I år skal 1,5 millioner kroner utdeles til 100 unge kulturutøvere i alderen 13-20 år.

 

Mer om Drømmestipendet på nettstedet drommestipendet.no.

 

Det er Sponsor- og Eventforeningen som står bak denne prisen, som omfatter ti ulike kategorier: Årets Sponsorkampanje, Årets Idrettsponsor, Årets Kultursponsor, Årets Samfunnsengasjement, Årets Sponsorobjekt, Årets Innovasjon, Årets Eksterne Event, Årets Interne Event, Årets Perle og Årets Bransjepris.

 

– Det som har slått juryen i denne prosessen er at det utføres usedvanlig godt spons- og eventarbeid i Norge. Dette året har det dessuten kommet inn helt nye søkere, små og store, som i tillegg har god geografisk spredning, sier juryleder i Sponsor- og Eventprisen, Rune Bjerke.

 

Kategorien Årets Kultursponsor har to nominerte. Den ene er altså Norsk Tipping for Drømmestipendet, den andre er OBOS for sitt totale sponsorprogram innen kultur.

 

Hvem som vinner kategorien bekjentgjøres i forbindelse med et arrangement 31. januar 2018.

 

Sponsor- og Eventforeningen er en interesseorganisasjon for virksomheter som forholder seg til sponsing og event som kommunikasjons- og markedsføringsverktøyer, enten de er sponsor, sponsorobjekt, eventselskap eller på annet vis involvert i sponsing og/eller event. Foreningen har i dag rundt 180 medlemsvirksomheter.

 

Mer om prisen og foreningen på sponsorogeventforeningen.no.

Les flere nyheter!