Ella Maries foreldre gir kulturskolen mye ros

2018 Ella-Marits foreldre 19.9.png
KULTURSKOLEN ÆRES: Ella Marie Hætta Isaksens foreldre, Britt Elin Hætta Isaksen og Alf-Erling Isaksen, gir den lokale kulturskolen mye ære for at dattera deres lykkes som artist. (Foto: nrk.no)
19.09.2018 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Ella Maries foreldre gir kulturskolen mye ros

DEATNU/TANA: Sangartisten Ella Marie Hætta Isaksen funkler i NRK-konkurransen Stjernekamp denne høsten. Foreldrene hennes gir den lokale kulturskolen mye ære for at 20-årige Ella Marie allerede har kommet så langt som artist.

 

Det fortalte de om i en reportasje laget av NRK Nordnytt som du kan se her

 

I NRK-reportasjen har mor Britt Elin Hætta Isaksen og far Alf-Erling Isaksen bare godord å si om hva Deanu kulturskuvlii/Tana kulturskole har betydd for sin datters vei mot stjernene. Ved siden av Ella Maries egen iherdige satsing, er kulturskoleutdannelsen i følge dem den viktigste årsaken til at dattera deres har nådd så langt som hun allerede har i sin artistkarriere.

 

I tillegg til å gi Ella Marie verdifull, musikalsk opplæring i kommunal regi gjennom flere år, var det også hjemkommunen hennes som i 2016 nominerte henne til Drømmestipendet, et stipend som tanajenta da også fikk samme år.

 

Lørdag 22. september skal Ella Marie og hennes seks gjenværende stjernekampkonkurrenter gi seg i kast med operasang.

 

Mer om Stjernekamp på tv.nrk.no her

Les flere nyheter!