Blogg med digitalt fokus i kulturskolerådets regi

2019 Blogg 19.12.JPG
2019 Blogg 19.12.JPG
17.12.2019 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Blogg med digitalt fokus i kulturskolerådets regi

TRONDHEIM: Norsk kulturskoleråd er i gang med å lage nye strategier for alle sine fokusområder. I forbindelse med arbeidet med strategi for digital utvikling ble det naturlig å lage en blogg med fokus på nettopp digital utvikling.

 

Bloggen Digitalavdelingen finner du her

 

Bloggen er etablert og styres i dag av de to som sammen utvikler strategien for digital utvikling: Rådgiver Bård Hestnes i Norsk kulturskoleråd og Lage Thune Myrberget, innleid konsulent med mye erfaring med digitale tjenester og verktøy.

 

Bloggen rommer et vidt spekter av innleggstyper: videoer, artikler, podkaster, bilder, lenker …

 

– Vi vil gjøre vårt for at arbeidet med den digitale strategien til Norsk kulturskoleråd blir delt åpent. Vi har en intensjon om å få til et engasjement hos mange i kulturskolelandet vårt. Et engasjement som drar oss alle i rett retning – og i rett tempo, sier Bård Hestnes.

 

– Digitalisering handler også om kritisk vurdering av både verktøy, tjenester og teknologier. Eksempelvis: Når USA er kritiske til Huawei sine 5G-master er det et eksempel på kritisk blikk på teknologi. Dersom Facebook viser seg å dele data som på uønsket måte gir muligheter for uønsket påvirkning, er vi kritiske til en digital tjeneste. Og når en arbeidsgiver velger å skifte fra Microsoft til Google handler det om skifte av digitalt verktøy, sier Lage Thune Myrberget.

 

– Vi håper dette blir en god ressurs for både dere og oss i Norsk kulturskoleråd. Gi oss gjerne kommentarer. Del det du liker – og for all del: Kontakt oss om ting du lurer på. Sammen skal vi gjøre norske kulturskoler bedre på det digitale feltet, og da er nettopp ditt behov viktig, sier rådgiver Bård Hestnes i Norsk kulturskoleråd.

Les flere nyheter!