Drømmetreff ganger tre med Sandra Winther

2019 DT 3.12.jpg
STIPENDMOTTAKERE MØTTE FORBILDE: Marte Nedregård Thomassen (f.v.), Malin Halle Farstad, Sandra Winther og Inga Hestholm Rohde.
03.12.2019 Egil Hofsli (tekst) Brit Polden Sande (tekst og foto)
Del på:

Drømmetreff ganger tre med Sandra Winther

OSLO: Alle tre har de lyst til å se hvor langt de kan drive det innen visuell kunst. Da passet det helt fortreffelig for drømmestipendmottakerne Marte fra Mo i Rana, Malin fra Molde og Inga fra Leikanger å bli påspandert tur til Oslo for et "inspirasjons- og læretreff" med kunstneren og illustratøren Sandra Winther.

 

Drømmetreffet til Marte Nedregård Thomassen, Malin Halle Farstad og Inga Hestholm Rohde fant sted denne uka, og ble en stor opplevelse for jentene som foruten å ha visuell kunst som felles og stor interesse, også har det til felles at de mottok Drømmestipendet tidligere i år.

 

Kunstner og illustratør Winther tok hjertelig imot de tre drømmestipendmottakerne hjemme i stua si i Oslo. Her fikk de unge kunstnerne se hvor og hvordan Sandra jobber.

 

Les hele reportasjen på drommestipendet.no

 

Nå er nominasjonsperioden for Drømmestipendet 2020 i gang, og tida er inne for ungdom til å søke om å bli nominert i sine kommuner.

 

Mer informasjon om dette på drommestipendet.no her

Les flere nyheter!