Kulturen som driver for bærekraftige samfunn

Del på:
Se promoteringsfilm Kontakt oss
Påmelding til konferansen Siste nytt om konferansen

 

Konferanse: Kulturbæring  Kulturen som driver for bærekraftige samfunn

Velkommen til konferansen Kulturbæring – Kulturen som driver for bærekraftige samfunn som arrangeres 16. og 17. oktober 2024 på Scandic Havet i Bodø, i forbindelse med Bodø2024.

 

Viktig: Påmelding er i gang.

Påmeldingsfrist: 1. oktober.

 

Norsk kulturskoleråd, sammen med Norsk kulturforum (NOKU) og Bodø2024, inviterer deg og nordiske venner til en storstilt feiring av lokal kulturarv og tradisjoner. Gjør deg klar for en rekke inspirerende innledere og spennende samtaler som gir en dypere innsikt i hvor viktig kultur er for et levende og bærekraftig samfunn. 

 

Samfunnet vårt endrer seg stadig, med utfordringer som en aldrende befolkning og småsamfunn som er under press. Disse utfordringene vil kreve smarte, kreative og nye løsninger til det beste for innbyggerne i landets kommuner.

 

Sammen skal vi utforske hvordan vår rike kulturarv kan blande seg med nye ideer og innovasjon. Vi skal vise fram hvordan kultur bidrar til å forme vår identitet, gir oss stolthet og en følelse av tilhørighet til vårt lokalsamfunn, og hvordan dette gir håp for fremtiden.

 

Konferansen blir inspirert av workshopen "A Sense of Time and Place", hvor barn og unge fra tre nordiske land har utforsket og feiret det unike ved sin egen lokale identitet, historie og kulturarv.  

 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en helt unik konferanse under Bodø2024, med den storslåtte naturen i Bodø som bakteppe. Her blir det rikelig med muligheter for å finne fellesskap på tvers av grenser i en myldreplass for kultursamarbeid, dele erfaringer, utvikle ny kunnskap og finne inspirasjon. Forbered deg på gode samtaler, ny innsikt og en fantastisk mulighet for å knytte nye bånd. 

 

Gjør deg klar for det som vil bli årets viktigste kulturkonferanse!

Sett av 16.–17. oktober 2024, så vi ses i Bodø!

 

Program: Programmet slippes fram mot sommeren.

 

> Se siste nyhetssak på kulturskoleradet.no – om programinnhold, bidragsytere o.l.

 

> Bodø2024s nettsted

 

Se promovideo for konferansen:

 

 Kontaktpersoner

Marita Helen Hansen

Prosjektleder

 

E-post: marita.hansen@

kulturskoleradet.no 

Telefon:

(+47) 90 07 82 62

Anna Rennemo

Produsent

 

E-post: anna.rennemo@

kulturskoleradet.no 

Telefon:

(+47) 95 20 42 12