Oslo og Viken aktuelt

Del på:

Aktuelt

 Her finner du informasjon om aktuelle saker og aktiviteter i Norsk kulturskoleråds fylkesavdeling Oslo og Viken. 

 

Årsmøte og regional lederkonferanse

Norsk kulturskoleråd Oslo og Viken arrangerer årsmøte og regional lederkonferanse 19. - 20. oktober 2023. Arrangementet finner sted på Quality Hotel River Station i Drammen. 

 

Programmet for konferansen er under utarbeidelse, og vil bli publisert fortløpende. 

 

19. oktober - lederkonferanse

20. oktober - årsmøte

 

 

Publisert: 13.04.23

 

Tilskudd til mangfoldsprosjekter

Norsk kulturskoleråd Oslo og Viken har etablert tilskuddsordning som skal bidra til å støtte mangfoldsrelatert utviklingsarbeid i regionens medlemskommuner, med utgangspunkt i de kommunale kulturskolene. 

 

Tilskuddet gis i hovedsak til mangfoldsprosjekter som tar sikte på å oppnå reell og varig endring av kulturskolens virksomhet. Derfor blir utviklingsarbeidets bærekraft og planer for videreføring etter prosjektperioden vektlagt i tildelingsvurderingene. Det oppfordres til samarbeid på tvers av tjenesteområder i egen kommune eller på tvers av kommuner.  

 

Utlysning og informasjon er tilsendt alle medlemskommunene i Oslo og Viken. Ta kontakt med fylkesavdelingens rådgiver dersom du har spørsmål. 

 

Publisert: 28.03.23

 

Reisetilskudd for danselærere til Nasjonal konferanse om dans 19. og 20. oktober 2022

Fylkesavdelingen har utlyst et reisetilskudd for medlemskommunenes danselærere til Nasjonal konferanse om dans, som arrangeres i Stavanger 19. og 20. oktober 2022.

 

Les mer og søk tilskudd her 

 

130 nominerte kandidater til Drømmestipendet fra Oslo og Viken - 15 fikk stipend

I alt 130 søkere ble nominert av kommunene i Oslo og Viken i stipendordningen Drømmestipendet 2022. Av disse er 15 tildelt stipend. Fire av disse er nominert kunst- og kulturutøvere fra Oslo, elleve er nominert fra i alt ni kommuner i Viken.

 

Se hvem vinnerne er på drommestipendet.no

Se oversikt over de nominerte på drommestipendet.no

 

Årsmøtet vel overstått

Norsk kulturskoleråd Oslo og Viken avholdt sitt bienniale årsmøte 21. oktober 2021. Det ble et spennende møte med både visjonær tenkning og engasjement. Møtet er protokollført, og protokollen ligger i fylkesavdelingens møtedokumentarkiv.  

 

Se møtedokumentarkivet

 

 

Tidligere Norsk kulturskoleråd

region østs side

 

Tidligere Norsk kulturskoleråd

region BTV side

 

Tilbake til Norsk kulturskoleråd

Oslo og Vikens hovedside