Kunstfaglig opplæring

img_1040.jpg
img_1040.jpg
04.05.2016 Egil Hofsli
Del på:

Kunstfaglig opplæring

KRISTIANSAND: Norsk kulturskoleråd region øst og Musikk i Skolen arrangerer denne uka drøftings- og erfaringsutvekslingskonferanse om framtidas kunstfaglige opplæring.

 

Konferansen «Kunstfaglig opplæring. Det er nå det gjelder!» arrangeres på Quality Hotel og Resort Kristiansand i Kristiansand, 28. og 29. september. Konferansearenaen er Quality Hotel og Resort Kristiansand.

 

Påmelding og mer informasjon finner du her

 

Påmelding innen 24. juni gir deg sikker deltakerplass til Early Bird-pris.

 

Hvordan etablere fungerende og varige samhandlingsstrukturer lokalt? Hvordan se de nasjonale og lokale styringsdokumentene innenfor kunstfaglig opplæring fra et mer samlet perspektiv? Hvordan sikre at alle lokale ressurser på området brukes optimalt og til størst nytte for barn og unge?

 

Dette er noen av spørsmålene konferansens innhold skal gi svar på.

Målgruppa for konferansen er skoleledere og -inspektører, kulturskoleledere og -inspektører, skolepolitikere, kommuneadministrasjon og andre som er opptatt av kunstfaglig opplæring.

 

Felles strategitenking

 

Arrangørene ønsker å samle administrative og politiske krefter fra kommunen til felles strategitenkning, inspirasjon og refleksjon. Dette for å sikre utvikling, oppfølging og optimal effekt lokalt, og derfor håper arrangørene at flere aktører fra samme kommune til å delta.

 

Konferansearrangørene ser at implementering av ny rammeplan for kulturskolen, videreutvikling av læreplan for grunnskolen (St. Meld. 28 (2015-2016) og nyetablering av Den kulturelle skolesekken gir nye muligheter for en helhetlig utvikling og styrking av den kunstfaglige opplæringen.

 

Blant foredragsholderne er Gunnar Skaar, Eirik Birkeland, Hege Knarvik Sande, Erling Lien Barlindhaug, Marianne Bremnes, Heidi Hesselberg Løken, Torunn Øvrebø Brotnow, Alexander Krohg Plur og Kirsti Saxi. Mer om alle disse i programmet her. Det blir også diskusjoner og gruppearbeid m.m.

 

 

 

 

 

Les flere nyheter!