Program produsentnettverk

img_909.jpg
(Foto: Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design)
12.10.2015 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Program produsentnettverk

OSLO: Nasjonal produsentnettverk for kulturskoleansatte 2016 arrangeres i Oslo i januar. Programmet er klart og påmeldinga har åpnet. 

 

Konferansen arrangeres ved Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design, 14. og 15. januar.

 

Program med omtale av foredrags- og kursholdere

 

Til påmelding 

 

Norsk kulturskoleråd og Nordea ønsker å styrke kulturskolenes arbeid med formidling og framføring. Derfor inviterer kulturskolerådet også kommende skoleår til konferanse og videreutvikling av Nasjonalt produsentnettverk for kulturskoleansatte.

 

Konferansen i 2016 arrangeres i samarbeid med Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design.

 

Konferansens målgruppe

 

Har du ansvar for utstillinger, konserter eller forestillinger i en kulturskole? Jobber du med kulturproduksjoner med barn og unge? Underviser du ved en kulturskole og forbereder unge til å framføre og formidle et kulturuttrykk? Da vil du møte likesinnete, få høre andres gode erfaringer og få inspirasjon og påfyll i Oslo.

 

Målgruppa for konferansen og nettverket er prosjektledere og andre i Nordeaprosjektet KUL-TUR, produksjonsledere fra kulturskolerådets utviklingsprosjekt, prosjekt- og produksjonsansvarlige i kulturskolen samt andre som ønsker å jobbe i feltet.

 

Produsentnettverkskonferansen i januar 2016 akter å sette et ekstra fokus på visuelle kunstfag, slik at dette fagområdet også får plass i produsentnettverket, på lik linje med de sceniske fagene.

 

 

Les flere nyheter!