MOVE 2017! – rikholdig sommerkurstilbud i dans

2017 Move 25.4.jpg
RIKHOLDIG KURSPAKKE: Både kulturskolelærere og -elever kan finne kurs som passer på MOVE 2017!.
24.04.2017 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

MOVE 2017! – rikholdig sommerkurstilbud i dans

OSLO: Kulturskolelærere og -elever fra hele landet, som kan tenke seg å bruke litt av sommerferien til å lære mer, kan finne spennende kurstilbud på MOVE 2017! i Oslo 24. – 30. juni.

 

– Velkommen til stort sommerkurs på Schous kulturstasjon, sier Liv Greve Greli, fagansvarlig for dans ved Oslo musikk- og kulturskole, som er arrangør av MOVE 2017!. – Sommerkursene våre passer for proffe, semiproffe og amatører. Vi har egne kurs for ungdom (13–15 år).

 

Øvrige kurs er delt inn i to nivåer. Nytt av året er at det tilbys danseklasser både på dag- og kveldstid, og at du kan velge mellom ballett, hiphop, samtidsdans, jazz, yoga, Gaga, contemporary jazz m.m.

 

– Vi ønsker at alle skal kunne trene mye denne uken, og tilbyr derfor rimelig pakke med «tren så mye du vil». Alternativt kan du melde deg på ukeskurs, eller betale for enkelttime. Ungdom som kjøper «tren så mye du vil» kan trene gratis på nivå 1 i helgen og «åpne timer», sier Liv Greve Greli.

 

Under kursuka fylles samtlige sju etasjer på Schous kulturstasjon på Grünerløkka med dansetilbud fra morgen til kveld ei hel uke. Fredag 30. juni blir det blir visning for alle ungdomskursene i Teatersalen på Schous.

 

Mer informasjon og påmeldingsmulighet på oslokulturskole.no her

Les flere nyheter!