Snart 17. mai – Kor Arti’ har hjelp å tilby

2017 Potpurri 5.4.png
17. MAi-AKTUELT: På korarti.no fins potpurriet «Norge i rødt, hvitt og blått».
04.04.2017 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Snart 17. mai – Kor Arti’ har hjelp å tilby

TRONDHEIM: Ved mange norske skoler er en godt i gang med å planlegge årets feiring av grunnlovsdagen. Læringsressursen Kor Arti’ digital har nyttig hjelp å by på også i denne sammenhengen.

 

For Kor Arti’ digital kan tilby et potpurri – «Norge i rødt, hvitt og blått» – arrangert av Nils Graftås og framført av Tolga-Os Janitsjar. Potpurriet, som fins på nettstedet korarti.no, består av seks sanger vi gjerne bruker i forbindelse med feiring av 17. mai.

 

Til korarti.no - med 265

sanger tilrettelagt for

sang og sangundervisning

[Kor Arti' digital er en abonnementstjeneste

for skoler, og korarti.no kan brukes av lærere,

elever og andre tilknytta et slikt abonnement]

 

De seks sangene i potpurriet er «Norge i rødt, hvitt og blått», «Mellom bakkar og berg», «Se Norges blomsterdal», «Vi vandrer med freidig mot», «Alle fugler små de er» og «Vi ere en nasjon, vi med».

 

Korpsarrangementet kan bestilles

 

Det er også mulig å bestille korpsarrangementet til Nils Graftås hvis skolen ønsker å benytte eget skolekorps til elevens sang i barnetoget. Det bestilles via e-post, bruk da e-postadressen post@korarti.no.

 

Potpurriet «Norge i rødt, hvitt og blått» ble opprinnelig utgitt på Kor Arti’ Volum 8. Arrangementet er laget meget fleksibelt slik at det kan spilles av både stort og lite korps med varierende besetning. Toneartene er lagt slik at de skal være gode å synge til. Hver sang kan også spilles hver for seg, hvis man vil bruke flere vers.

 

«Det går et festtog gjennom landet»

 

På korarti.no fins også marsjen «Det går et festtog gjennom landet» tilgjengelig. Denne marsjen vant Stortingets marsj- og sangkonkurranse i forbindelse med Grunnlovsjubileet i 2014. Notesett av marsjen ble da sendt ut gratis til alle landets korps.

Les flere nyheter!