Lederkonferansen 2017: 6. april er påmeldingsfrist

2017 Lederkonferanse 5.4.png
KONFERANSELAG: Påmeldingsfristen for Lederkonferansen 2017 er torsdag 6. april.
05.04.2017 Egil Hofsli (tekst og fotokollasj)
Del på:

Lederkonferansen 2017: 6. april er påmeldingsfrist

OSLO: Kunnskapsminister Røe Isaksen må dessverre melde forfall grunnet et enda viktigere oppdrag utenlands. Men statssekretær Magnus Thue blir innhopper for kunnskapsministeren, på en konferanse som kan skilte med mange svært kompetente bidragsytere. Konferansen arrangeres 20. - 21. april - påmeldingsfristen er 6. april.

 

Mer informasjon og påmeldingsmulighet her

Påmeldingsfrist: Torsdag 6. april.

 

Programmet for Lederkonferansen 2017

Presentasjon av foredrag og foredragsholdere

 

Hopplandslagstrener Andreas Stöckl var siste mann som ble klar som hovedforedragsholder. Samme rolle har også Lin Marie Holvik, direktør for Kulturtanken, Halvor Inge Bjørnsrud, professor ved Høgskolen Sørøst-Norge samt Marlen Faannessen, Seniorrådgiver i KS og Ann Evy Duun, rådgiver/prosjektleder, Norsk kulturskoleråd/KS (de to sistnevnte holder foredrag sammen).

 

Alexander Stöckls foredrag har fått tittelen «Hvordan bygge et vinnerteam» og vil fokusere hva kulturen kan lære av idretten. Stöckl vil forteller om hvordan hopplandslaget jobber og hvorfor de som lag presterer.

 

Statssekretær holder foredrag og deler ut pris

 

Lin Marie Holviks foredrag har tittelen «Sammen om læring og ledelse - kvalitet i endringsprosesser».

 

Halvor Inge Bjørnsruds foredrag har fått tittelen «Ledelse for delingskultur» og fokuserer hva rammeplanen for kulturskolen sier om ledelse av det pedagogiske fellesskap.

 

Marlen Faannessen og Ann Evy Duun foredragsøkt er todelt, med titlene «Kultur for framtida» og «Ledelse og styring for kvalitet».

 

I tillegg til hovedforedragsholderne kommer altså statssekretær Magnus Thue (bildet t.h.) fra Kunnskapsdepartementet, for å holde innlegg og dele ut prisen Årets kulturskolekommune 2017. Videre blir det bidrag fra blant andre Peter Tornquist, rektor ved Norges musikkhøgskole, Nils R. Sandal, styreleder i Norsk kulturskoleråd, og Erling Lien Barlindhaug, direktør for utdanning i KS.

 

KS med for første gang

 

«Ledelse og styring for kvalitet» er tema på Lederkonferansen (tidligere Kulturskolenes lederkonferanse) i år. På arrangørsida har Norsk kulturskoleråd og Norges musikkhøgskole i år fått selskap av KS, og sammen akter de å gjøre tidenes åttende lederkonferanse til den beste noensinne.

 

I tillegg til alle foredrag og innlegg, blir det flere kunstneriske innslag underveis i konferansen samt mulighet for å delta på en kveldskonsert med klassiske utøvere av internasjonalt format. Det blir også et tilbud om en felles konferansemiddag første dag, på Kafé Løve ved Det Norske Teateret. Lunsj begge dager inngår også i konferansetilbudet.

 

Lederkonferansen er den årlige møteplassen for kulturskoleledere, kulturpolitikere og kulturledere. I løpet av to dager presenteres det viktigste som nå skjer på kulturskolefronten i Norge.

 

Mer om Lederkonferansen generelt inkludert program fra tidligere konferanser

Les flere nyheter!