Kulturskolerådet aktør på nasjonal PPU-konferanse

2020 PPU-konferanse 9.3.jpg
PPU-KONFERANSE: Årsstudenter i musikk ved Høgskolen i Volda åpner den nasjonale PPU-konferansen. (Foto: privat)
09.03.2020 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Kulturskolerådet aktør på nasjonal PPU-konferanse

VOLDA: I Volda arrangeres 9.10. mars den årlige nasjonale PPU-konferansen, og Norsk kulturskoleråd som har praktisk-pedagogisk utdanning for kulturskolepedagoger høyt på sin agenda – er aktivt til stede.

 

Kulturskolerådet stiller med FoU-leder Anders Rønningen. Fra kulturskolefeltet er også

Oddrun Kvalheim, rektor ved Lom og Skjåk kulturskule, til stede. Hun er tidligere mangeårig styremedlem i Norsk kulturskoleråd Oppland.

 

Mer om PPU-konferansen i Volda her

 

Norsk kulturskoleråd har lenge sett viktigheten av flere kulturskolelærere med praktisk-pedagogisk utdanning, her kan du lese mer om dette.

 

Interessant program – viktige mennesker å møte

 

– I tillegg til et interessant program, er mange av deltakerne på konferansen sentrale innenfor organiseringen av PPU, og det er derfor viktig for kulturskolerådet å være til stede og informere og drøfte hvordan og hvorfor kulturskolefeltet har behov for et tettere samarbeid omkring PPU, sier Anders Rønningen.

 

På konferansen presenterer kulturskolerådet tirsdag 10. mars en «poster» om det pågående utviklingsarbeidet omkring PPU. Denne posteren er også gjort om til en presentasjon som kan ses på prezi.com her.

 

Kulturskolerådet kartlegger og innbyr til dialogkonferanse

 

Norsk kulturskoleråd arbeider målretta for å bidra til at det skal bli flere PPU-studietilbud samt legge til rette for at flere kulturskolelærere kan få slik kompetansepåfyll, noe som vil føre til enda høyere nivå på undervisningen i kulturskolen.

 

Denne våren skal kulturskolerådet gjennomføre to PPU-relaterte kartlegginger og arrangere en egen PPU-konferanse i mai. Denne dialogkonferansen kan du melde deg på her.

Les flere nyheter!