Nettmøte: Samskaping i praksis – hva kan det være?

09.03.2022 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Nettmøte: Samskaping i praksis – hva kan det være?

OSLO: Et begrep som går igjen i dialogen rundt utvikling av gode tjenester og gode lokalsamfunn, er samskaping. Prosjektet Biblioteket som samskaper har gjort noen erfaringer, som blir fokusert på en digital temasamling 6. april  i regi av Norsk kulturskoleråd og KS.

 

Hvordan kan vi sammen finne de gode løsningene – og hvem er i denne sammenhengen vi? Det er et spørsmål som vil stå sentralt på dette nettmøtet.

 

Temasamlinga er primært tenkt for deltakerkommunene i Fremtidens kulturskole, men andre, ansatte eller kommuner som er interessert i tematikken, kan gjerne delta.

 

Til dette nettmøtet har Norsk kulturskoleråd og KS invitert representanter for kommunene som deltok og prosjektledelsen til å dele sine erfaringer med alle som er involvert i prosjektet Fremtidens kulturskole. Erfaringer med biblioteket som samfunnsutvikler og samskaper, er noe møtearrangørene tror mange kan dra nytte av i ulike roller og utviklingsarbeid innen kommunal sektor.

 

På møtet vil det bli innlegg som fokuserer erfaringer i enkeltkommuner og i prosjektet som helhet. Det vil bli noe om formålet, hva de la i begrepet samskaping og hva deltakerne skulle oppnå. Videre vil det handle om overordna erfaringer fra prosjektet og startpakka for samskaping, som er praktisk rettet og kan gi gode tips og verktøy.

 

Gjesdal kommune vil si noe om hvordan en der samskapte og samskaper med ungdom. Vestre Toten kommune vil si noe om hva som kreves av lederleddene når en jobber samskapende. I tillegg blir det rom for å snakke med andre om samskaping samt dele erfaringer, stille spørsmål og dele tanker om egen relevans og nytte i tematikken.

 

Tid og sted og påmelding

 

Onsdag 6. april 2022 kl. 12.00–14.00, på Zoom (møtelenke sendes påmeldte).

 

Påmelding her     Påmeldingsfrist: 1. april.

 

Les flere nyheter!