Siste runde med LedPro 2: Forlenga påmeldingsfrist

01.11.2022 Egil Hofsli (tekst) Merete Wilhelmsen (foto)
Del på:

Siste runde med LedPro 2: Forlenga påmeldingsfrist

NANNESTAD: Påmeldingsfristen er forlenget til det siste, nasjonale "oppsamlingsheatet" for Ledelse av prosesser 2, med oppstart i januar 2023. Ny påmeldingsfrist er 10. januar. Dette fordi Kulturskolerådet erfarer at flere potensielle studenter trenger noe mer tid til å finne ut om det praktisk lar seg gjøre for dem å gjennomføre studiet.

 

Men først, slik at det ikke er tvil: Det er tilstrekkelig med påmeldte studenter til at studiet gjennomføres som normalt.

 

– Det er flere som av ulike årsaker trenger tida fram mot jul for å ta endelig stilling til deltakelse på studiet. Vi tror forlenga frist fører til at flere nå kommer til å delta på dette siste oppsamlingsheatet med modul 2, sier Merete Wilhelmsen, rådgiver i Norsk kulturskoleråd, som informerer om at det per nå er tjue påmeldte studenter og studiet vil starte opp som planlagt, 30.31. januar 2023.

 

Studietilbud tilpasset kulturskoleansatte siden 2016

 

Studietilbudet Ledelse av prosesser har siden 2016 blitt tilbudt stadig flere av dagens og mulige framtidige ledere ved kommunale kulturskoler. Nå kommer altså det siste, nasjonalt "oppsamlingsheat" for Ledelse av prosesser 2.

 

Ledelse av prosesser (LedPro) er et studium på mastergradsnivå, og kulturskoleversjonen av studiet er et resultat av samarbeidet Norsk kulturskoleråd og Høgskolen i Innlandet har formalisert i en rammeavtale.

 

LedPro har to trinn  LedPro 1 og LedPro 2  som hvert gir 30 studiepoeng.

 

Studiested Nannestad – nært Gardermoen

 

Det er nå klart for et studietilbud til dem som har tatt Ledelse av prosesser 1, som er en forutsetning for å kunne starte på modul 2. Dette er siste trinn i samarbeidsavtalen Norsk kulturskoleråd, som oppdragsgiver, har med Høgskolen i Innlandet.

 

Gjennom en interessepåmelding har 35 studenter meldt sin interesse og en går nå videre med en bindende påmelding. Studiet starter i januar 2023 og studiestedet (for seks samlinger) blir Kringler Gjestegård i Maura i Nannestad, 15 km fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

 

Mer generell informasjon om Ledelse av prosesser 2 ved Høgskolen i Innlandet, HINN, finner du her. Merk: Lenka leder til en studiebeskrivelse av HINNs eget studietilbud.

 

Det er innvilget OU-midler fra KS til studiet slik at kommuner som sender ansatte på dette studiet, ikke skal søke om midler direkte til KS. Dette er allerede gjort av Kulturskolerådets side – på oppfordring fra KS.

 

Datoer for samlingene i 2023

 

  • 1. samling: 30.–31. januar
  • 2. samling: 21.22. mars
  • 3. samling: 26.27. april
  • 4. samling: 22.23. mai
  • 5. samling: 30. august1. september (tre dager)
  • 6. samling: 26.27. september

Innleveringsfrist for arbeidskrav (sluttrapport): 18. oktober 2023.

 

Muntlig eksamen: Gjennomføres i perioden 13.17. november 2023.

 

> Påmelding på kulturskoleradet.no

Frist for bindende påmelding: 10. januar 2023.

Les flere nyheter!