Cutting Edge Kulturskole - med Praksiskonferansen

01.02.2022
Del på:

Cutting Edge Kulturskole - med Praksiskonferansen

Cutting Edge Kulturskole er en forskningskonferanse arrangert av Nordisk Nettverk for kulturskolerelatert forskning og en lokal arrangørinstitusjon. 

 

Forskningskonferansen Cutting Edge Kulturskole presenterer og drøfter forskning fra det kulturskolerelaterte feltet, og er rettet spesielt mot forskere og utdannere på kulturskolefeltet, men er også åpen for interesserte fra praksisfeltet i kulturskolen.

 

Forskningskonferansen / Cutting Edge Kulturskole har egen nettside på kulturskoleradet.no

 

Praksiskonferansen er en "før-konferanse" (arrangeres dagen før Cutting Edge kulturskole. red.anm.) som Norsk kulturskoleråd har hovedansvaret for og som er spesielt tiltenkt lærere og ledere i kulturskole, og alle andre som er interessert i forskningsbasert utvikling av kulturskole. 

 

Norsk kulturskoleråd har en strategi om å skape arenaer hvor forskningsfeltet, utdanningsfeltet og praksisfeltet møtes, og hvor forskning og utvikling i kulturskolen - og de utdanninger som fører til kulturskolen som yrkesfelt - er i sentrum. Nytt fra året 2019 er at vi arrangerte en før-konferanse som vi har kalt «Praksiskonferanse» som er spesielt tiltenkt lærere og ledere i kulturskole, og alle som er interessert i forskningsbasert utvikling av kulturskole. 

 

Program og påmeldingsinformasjon for Cutting Edge Kulturskole 2022

Påmeldingsfrist: 4. februar kl. 11.00.

 

Påmelding for Praksiskonferansen 2022

Påmeldingsfrist: 15. februar kl. 12.00.

Programmet for Praksiskonferansen 2022 (PDF)

 

Les også: Nyhetssak om Cutting Edge Kulturskole 2022 og Praksiskonferansen 2022

 

Se også: Programmet for Cutting Edge Kulturskole 2019 og Praksiskonferansen 2019