KreativGitar 2016

img_1068.jpg
img_1068.jpg
18.06.2016 Egil Hofsli
Del på:

KreativGitar 2016

BERGEN/TRONDHEIM: Akustiske landskap er en internasjonal gitarfestival som kan oppleves flere steder i Norge i sommer. I festivalen inngår KreativGitar, en talentkonkurranse for ungdom mellom 14 og 19 år.

 

Mer om program, tid og sted for Akustiske landskap

 

Mer om talentkonkurransen KreativGitar 2016

 

Med KreativGitar ønsker arrangøren å gi unge talenter muligheten til å presentere noe unikt og personlig foran et engasjert og lyttende publikum. KreativGitar arrangeres i Trondheim og Bergen.

 

ACPAD som hovedpremie

 

Deltakeren som imponerer juryen mest vil få en ACPAD, en MIDI-kontroll som kommer som en matte du legger på en akustisk gitar, og som gir gitaristen mange spennende muligheter lydmessig. Men alle som deltar skal få premier, siden arrangøren mener at alle som våger å framføre noe personlig foran publikum, er å betrakte som vinnere.

 

KreativGitar finner sted i Trondheim 13. august kl. 18.00, i Tårnet ved Kristiansten festning, og i Bergen 27. august kl. 18.30, i Mariakirken.

 

Må delta på mesterklasse

 

Reglene for konkurransen finner du beskrevet på festivalens nettsted, men du må blant annet framføre egenkomponert musikk på en akustisk gitar som du selv stiller med, være født mellom 1. januar 1997 og 31. desember 2002 og du må delta på en mesterklasse med Robin Sukroso samme dag.

 

Det er bare plass til tjue deltakere på hver av mesterklassene.

 

Juryen i både Trondheim og Bergen vil bestå av Robin Sukroso og Duo Magico - Per Olav Kobberstad og Alf Wilhelm Lundberg - som sammen arrangerer gitarfestivalen Akustiske Landskap.

 

 

Les flere nyheter!