Kulturskolekalenderen 2018 kan bestilles - ekstra god kvantumsrabatt ut november

2017 Kalender 23.11.png
KALENDER KAN BESTILLES: Kulturskolekalenderen 2018 er klar for bestilling.
22.11.2017 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Kulturskolekalenderen 2018 kan bestilles - ekstra god kvantumsrabatt ut november

TRONDHEIM: Hva med en lekker «kunstutstilling» med nyttefunksjon til nytelse på egen vegg, eller som gave til slekt eller kolleger? Kulturskolekalenderen 2018 er å få kjøpt. Bestiller du i november, er en ekstra god kvantumsrabatt mulig å få.

 

Kulturskolekalenderen 2018 kan du bestille her

 

Merk: Bestiller du 15 kalendere eller flere innen 30. november, betaler du 120 kr per kalender.

[Vanlig pris for én kalender er 180 kr, vanlig pris ved kjøp av 15 kalender eller mer, er 150 kr per kalender.] 

 

Kulturskolekalenderen 2018 er ferdig juryert og produsert, og på markedet tidsnok til å bli en fin julegave til så vel kulturskolevenner som til kjente som kanskje ennå ikke kjenner skoleslaget så godt.

 

I år er designet på kalenderen noe endret, noe som gjør at det har blitt plass til enda flere bilder. Den tidligere litt omfavnsrike innpakkingsvarianten er droppet til fordel for to kraftige omslagssider foran og bak, som gir like gode beskyttelse under forsendelse.

 

Juryen har igjen hatt en krevende, men også spennende og givende jobb å gjøre, med å plukke ut arbeidene som til sammen utgjør den «kunstutstillingen» kalenderen som helhet utgjør. Elever ved 37 kulturskoler hadde sendt inn bilder av arbeider til vurdering i år. Samtlige skoler får ett eller flere bilder med i kalenderen, enten på månedssidene eller på omslaget. I alt har det blitt plass til 58 bilder i Kulturskolekalenderen 2018.

 

Fabiola Charry, rådgiver i Norsk kulturskoleråd og rådets kontaktperson for visuell kunst, liker godt kvaliteten på de innsendte bidragene. Og hun er takknemlig for alle bidrag, og all hjelp kulturskolelærere landets rundt har bidratt med:

 

Takker både elever og lærere

 

– Jeg ønsker å takke alle som har bidratt med flotte arbeider av høy kvalitet. Takk også til de mange som leverte gode forslag, men som det dessverre ikke ble plass til denne gangen. Håper dere forsøker til neste år, sier Fabiola Charry.

 

– Jeg vil også takke de mange pedagogene som har gjort en flott jobb med å sende oss dokumentasjon av arbeidene, og dermed spart oss for veldig mye arbeid med fotografering og tilbakesendelse av disse, sier Charry.

 

– Fin profilering

 

Hun mener 2018-kalenderen på fint vis dokumenterer hvor godt det arbeides innen visuelle kunstfag i mange kulturskoler. Charry synes kalenderen på godt vis speiler både bredden og kvaliteten i arbeidet.

 

– Kulturskolekalenderen 2018 er en flott julegave til alle du kjenner, både venner og slekt, og andre bekjentskaper som kan ha glede og nytte av å ha en kalender som påminner dem om alt det flotte som skjer ved kulturskolen også på deres eget sted i landet, sier Charry.

 

Slik skaffer du deg kalenderen

 

Alle som har fått sitt bidrag med i kalenderen får ett gratis eksemplar. For oss andre koster den nye kulturskolekalenderen 180 kroner. Bestiller du 15 eller flere blir prisen 150 kroner per stykk.

 

Kulturskolekalenderen 2018 kan du bestille her

Les flere nyheter!