Rabatt på kjøp og leie av teaterutstyr for Norsk kulturskoleråds medlemmer

2017 Frilynt 22.11.png
RABATT MULIG: En avtale mellom Norsk kulturskoleråd og Frilynt Norge sikrer blant annet kulturskoler teaterutstyr til rabattert pris. (Skjermdump: kostmask.no)
22.11.2017 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Rabatt på kjøp og leie av teaterutstyr for Norsk kulturskoleråds medlemmer

SANDEFJORD: Norsk kulturskoleråd og Frilynt Norge har inngått en avtale som gir kulturskoler - og andre kommunale skoler og barnehager i kulturskolerådets medlemskommuner - mulighet til å handle og leie teaterrekvisitter, -sminke, kostymer o.l. til rabattert pris.

 

Avtalen gir kulturskoler, grunnskoler, barnehager o.l. i Norsk kulturskoleråds medlemskommuner minimum 20 prosent rabatt ved kjøp eller leie av teaterutstyr som tilbys på nettstedet kostmask.no.

 

Se rabattavtalen som gjelder for Norsk kulturskoleråds medlemskommuner

 

Frilynt Norge bygger for tida opp et større ressurssenter med kostymer, kulisser, rekvisitter og sceneteknikk. Mer om Frilynt Norge her.

 

– Målet vårt er at vi gjennom gode fellesskapsløsninger skal få mer ut av kulturkronene i Norge. Det er allerede kulturskoler som benytter seg av det vi kan tilby på kostmask.no. Blant annet Kulturskolen i Tromsø, som skal sette opp «Shrek The Musical» til våren - og skolen leier i den forbindelse kostymer, rekvisitter og kulisser hos oss, sier Frode Aleksander Rismyhr, generalsekretær i Frilynt Norge.

 

Frilynt Norge (tidligere Norsk Frilynt Ungdomsforbund) er en landsomfattende organisasjon med hovedvekt på kultur. Forbundet er blant Norges største på amatørteater og har mer enn 16.000 medlemmer i over 180 lokallag i 18 fylker. Frilynt organiserer teatergrupper, skolerevyer, russerevyer, ungdomslag, fritidsklubber, filmverksteder og danseskoler i hele landet.

Les flere nyheter!