Alexander Pavelich: – Drømmestipendet var en viktig bekreftelse

2018 Pavelich 11.10.png
STIPEND TIL RETT TID: For Alexander Pavelich – som i sin tid lærte å spille både piano og gitar ved Kulturskulen i Eid – kom Drømmestipendet på et perfekt tidspunkt. (Foto: nrk.no)
11.10.2018 Hege Arstad (tekst)
Del på:

Alexander Pavelich: – Drømmestipendet var en viktig bekreftelse

OSLO: Da Alexander Pavelich mottok Drømmestipendet i 2007 fikk han en viktig bekreftelse på at han hadde tatt riktig valg da han helt nylig hadde bestemt seg for å følge musikerdrømmen. Elleve år senere har 30-årige Alexander musikken som levebrød og kjemper om tittelen «Norges ultimate entertainer» i NRK-konkurransen Stjernekamp.

 

For Alexander Pavelich – som i sin tid lærte å spille både piano og gitar ved Kulturskulen i Eid – kom Drømmestipendet på et perfekt tidspunkt. Han hadde allerede flytta til England for å ta fatt på musikkutdannelsen ved Liverpool Institute for Performing Art (LIPA), men var fortsatt usikker om hvorvidt han hadde det som trengtes for å realisere drømmen om å leve av musikken.

 

– For meg ble tildelingen av Drømmestipendet den endelige bekreftelsen på at musikerdrømmen var oppnåelig, og at jeg hadde gjort rett i å satse på denne utdannelsen. Selvtillit, motivasjon og ekstern bekreftelse på egne ferdigheter er alltid viktig, men spesielt viktig når en er ung. At en også får en økonomisk kickstart, eksponering og oppmerksomhet helt i begynnelsen av en mulig karrierevei, gjør Drømmestipendet til en flott og essensiell ordning for unge kulturutøvere, sier Alexander Pavelich til drommestipendet.no.

 

Les hele intervjuet med Alexander Pavelich på nettstedet drommestipendet.no

 

Lyst til å søke Drømmestipendet 2019 - eller kjenner du noen du synes bør gjøre det? Les mer her på drommestipendet.no

Les flere nyheter!