Nordeas innovasjonsstipend: Skal stimulere til fornyelse i kulturskolen

16.05.2020 Egil Hofsli (tekst) Riccardo Annandale/Unsplash (foto)
Del på:

Nordeas innovasjonsstipend: Skal stimulere til fornyelse i kulturskolen

OSLO: Nå lanseres et nytt stipend – pålydende 100 000 kroner  som skal fremme innovasjon i kulturskolen. Nordeas innovasjonsstipend inngår i Nordea-prosjektet KUL-TUR som Nordea og Norsk kulturskoleråd samarbeider om, og er opprettet av Nordea, med et ønske om å bidra til utvikling i kulturskolen.

 

Stipendet skal utdeles årlig, og stipendbeløpet på 100 000 kroner går til én kommunal kulturskole som velges ut av en jury etter en søknadsrunde. Søkeportalen åpner 11. juni, og fristen for å søke er 3. september 2020. Offentliggjøring av stipendmottaker samt stipendutdeling finner sted på Norsk kulturskoleråds landsting i Stjørdal 22. oktober 2020.

 

Anita Krohn Traaseth leder juryen

 

Juryen som skal vurdere søknadene på Nordeas innovasjonsstipend, ledes av næringslivsleder og forfatter Anita Krohn Traaseth (bildet). Hun var blant annet administrerende direktør for Innovasjon Norge i perioden 2014–2019.

 

I juryen har Krohn Traaseth med seg Håvard Lindtvedt, sjef for Startup & Growth-avdelingen i Nordea, Anne Romsaas, seniorrådgiver innen innovasjon i KS, og Morten Christiansen, direktør i Norsk kulturskoleråd.

 

Søknadssportalen åpner på kulturskoleradet.no 11. juni. Søknadsfrist: 3. september 2020.

 

Les hele nyhetssaken på kulturskolebanken.no

 

 

Les flere nyheter!