Webinar om gjenåpning av kulturskolene - rektorer deler erfaringer

11.05.2020 Egil Hofsli (tekst) Thor Nielsen (foto)
Del på:

Webinar om gjenåpning av kulturskolene - rektorer deler erfaringer

TRONDHEIM: Fysisk gjenåpning av kulturskoler og smittevernveilederen for kulturskolen er tema for et webinar Norsk kulturskoleråd arrangerer onsdag 13. mai. Der skal tre rektorer dele sine gjenåpningserfaringer med webinardeltakerne. De tre er Anne Lene Østvold Jordåen, Ingemar Andersson og Nils Graftås, fra henholdsvis Stord, Sunndal og Røros. Også overlege Margrethe Greve-Isdahl fra Folkehelseinstituttet deltar.

 

Webinaret, som er en del av kulturskolerådets satsingsområde Ledelse i kulturskolen, finner sted via videomøteverktøyet Zoom onsdag 13. mai kl. 11.30–13.30.

 

Siste: Overlege Margrethe Greve-Isdahl fra Folkehelseinstituttet deltar på første del av webinaret, som handler om Veileder om smittevern for kulturskolen. Greve-Isdahl kan da også muligens svare på noen spørsmål fra webinardeltakerne. Rådgiver Merete Wilhelmsen i Norsk kulturskoleråd, som leder arbeidet med smittevernlederen for kulturskolen, vil også delta i den første delen av webinaret.

 

Se også nettsida Ledelse i kulturskolen

 

Gjenåpning for mange, men ennå ikke for alle

 

Nå er barnehagene og snart alle skoler i gang igjen. I disse dager åpner stadig flere kulturskoler gradvis opp for undervisning i sine lokaler. Mens andre venter ennå noen dager med en fysisk gjenåpning.

 

Hvordan gjør vi det? Hva er utfordrende? Hva er mulig? Hva bør vi tenke på, på forhånd og underveis? Dette er spørsmål de webinaransvarlige i Norsk kulturskoleråd ønsker å belyse på webinaret 13. mai.

 

– Vi ser nærmere på smittevern i forbindelse med kulturskolenes åpning. Vi presenterer erfaringer fra planlegging og åpning fra flere kulturskoler, sier rådgiver Torkel Øien i Norsk kulturskoleråd.

 

Etter hver økt blir det mulighet for spørsmål.

 

Se også nettsida Ledelse i kulturskolen

Les flere nyheter!