Kulturbarn 0-8: Lansering av sluttrapport

24.02.2021 Egil Hofsli (tekst) Kathrine Pedersen (foto)
Del på:

Kulturbarn 0-8: Lansering av sluttrapport

OSLO: Prosjektet Kulturbarn 0-8, som Norsk kulturskoleråd har vært medansvarlig for, er ved veis ende. Onsdag 24. mars lanseres en sluttrapport. Det skjer på nett, via en livestrømming som alle interesserte kan følge.

 

I rapporten presenteres de viktigste funnene fra utviklingsprosjektene i de seks Kulturbarn-kommunene samt erfaringer fra de to Kulturbarn-konferansene som er arrangert i prosjektperioden. Her deler en også erfarte suksessfaktorer for å jobbe med kunst, kultur, kreativitet og kompetanse hos barn i alderen null til åtte år. 

 

Mer informasjon om event og rapport finner du kulturtanken.no her

Tidspunkt: Onsdag 24. mars kl. 12.00–13.00.

 

Detaljert program legges ut på kulturtanken.no nærmere lanseringsdatoen.

 

Tre samarbeidspartnere

 

Samarbeidspartnerne bak Kulturbarn 0-8 er Kulturtanken, Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen og Norsk kulturskoleråd.

 

42 kommuner søkte om å få bli Kulturbarn-kommune da dette var mulig ved oppstarten av prosjekter i 2019. Seks kommuner ble valgt ut i prosjektet som skal styrke kunst og kultur til de yngste barna.

 

Prosjektets overordnede mål er å oppnå samarbeid innad i kommunene samt finne måter å bruke den kunst- og kulturfaglige kompetansen på tvers av institusjonene.

 

Mer informasjon om Kulturbarn-08 og de seks Kulturbarn-kommunene her

Les flere nyheter!