Verksted for potensielle søkere av Nordeas innovasjonsstipend

2020 Innovasjonsverksted 25.2 krakenimages.jpg
HJELP SOM KAN GI SØKNADSSUKSESS: På verkstedet 25. mars kan kommunale kulturskoler få hjelp til å levere gode søknader til Nordeas innovasjonsstipend 2021. (Foto: krakenimages/Unsplash)
18.02.2021 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Verksted for potensielle søkere av Nordeas innovasjonsstipend

OSLO: For å lykkes med å levere vinnersøknaden til Nordeas innovasjonsstipend 2021 og innkassere 100 000 stipendkroner, er det viktig å investere litt ekstra innsats i søknadsskrivingen. Nå tilbys et eget verksted for kulturskoler som vurderer å søke stipendet.

 

Med verkstedet torsdag 25. mars er målet for arrangøren Norsk kulturskoleråd å bistå de kommunale kulturskolene som ønsker å søke Nordeas innovasjonsstipend 2021 med å få til så gode søknader som mulig.

 

Les også: Kulturskolerådet og KS inviterer til temamøte 3. mars – om innovasjon i kulturskolen

 

Bidra til utvikling i kulturskolen

 

Nordeas innovasjonsstipend skal i år deles ut for andre gang, til den kulturskolen som imponerer stipendjuryen mest med et innovativt prosjekt. Tynset kulturskole kapret Nordeas innovasjonsstipend 2020.

 

Nordeas innovasjonsstipend inngår i Nordea-prosjektet KUL-TUR som Nordea og Norsk kulturskoleråd samarbeider om. Nordea ønsker at stipendet skal bidra til utvikling i kulturskolen, i form av fornyelse og nyskaping.

 

Tips om form, innhold og «pitsjing»

 

– På verkstedet vil vi si noe om erfaringene fra i fjor, bistå med innspill på form og innhold på søknaden samt ha en runde med «pitsjing» av den enkelte kommunens idé, sier Lars Emil Johannessen, ansvarlig for Nordeas innovasjonsstipend i Norsk kulturskoleråd.

 

Les mer på kulturskolebanken.no, der finner du også lenke til påmelding

Påmeldingsfrist: 19. mars 2021.

Les flere nyheter!