Ungdomsmusikkfestival i Nederland i 2018 – registrering mulig

2017 Europeisk festival 15.5.png
FESTIVAL I NEDERLAND: At the Watergate er tittelen på neste års europeiske ungdomsmusikkfestival, som arrangeres i Nederland.
15.05.2017 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Ungdomsmusikkfestival i Nederland i 2018 – registrering mulig

SNEEK: 8. - 11. mai 2018 arrangeres Europeisk ungdomsmusikkfestival 2018 i Nederland. Arrangøren håper på 7.000 unge musikere - gjerne også mange norske kulturskoleelever - og har allerede åpnet for registrering.

 

Her finner du mer informasjon og registreringsmulighet for At the Watergate

 

Arrangørene ser gjerne at det blir mange norske deltakere på festivalen At the Watergate. Dette er tidenes 13. utgave av Europeisk ungdomsfestival, som arrangeres i byen Sneek i Friesland. Den ligger nord i Nederland, drøye 13 mil fra Schiphol lufthavn ved Amsterdam.

 

Sneeks noe større naboby, Leeuwarden, som er provinshovedstad i Friesland, har status som Europeisk kulturhovedstad i 2018. Ungdomsmusikkfestivalen arrangeres av kommunene Súdwest-Fryslân (hvor Sneek ligger) og Leeuwarden-Fryslân samt European Music School Union (EMU).

 

Registrering er mulig fram til iallfall september 2017. Da vil arrangørene ta kontakt med alle som har registrert seg for å få på plass alt det praktiske rundt deltakelsen.

Les flere nyheter!