Kor Arti' i konferanseutgave - på Røros i desember

2017 Korartikonferanse 24.5.png
KOR ARTI'-KONFERANSE: Tidenes første Kor Arti'-konferanse arrangeres på Røros 5. og 6. desember.
24.05.2017 Egil Hofsli (tekst og foto)
Del på:

Kor Arti' i konferanseutgave - på Røros i desember

RØROS: Kor Arti' kan ikke oppleves som turnerende kurs kommende skoleår. Men: I stedet blir det Kor Arti' i konferanseutgave – på Røros i desember.

 

For de mange kulturskole- og grunnskolelærerne med stor sans for samsangtilbudet Kor Arti’, er det en god nyhet at Kor Arti’ nå for første gang arrangeres i konferansedrakt. Det skjer på Røros 5. og 6. desember. Røros Hotell blir arenaen, slik det også var da Kor Arti’ markerte sitt 20-årsjubileum i november i fjor.

 

Påmelding åpner senere, senest ved skolestart i august. Nærmere informasjon om påmelding og flere detaljer om program o.l. kommer på kulturskoleradet.no og i nyhetsbrevet Kulturtrøkk. Nyhetsbrevet kommer annen hver uke i skoleåret, og er gratis å abonnere på.

 

Mye velkjent – og noe nytt

 

De landsdekkende Kor Arti'-kursene samlet årlig mange hundre kultur- og grunnskoleansatte. Nå endrer Kor Arti’ form, men årets konferanse vil inneholde mange velkjente Kor Arti’-element. Med fokus på aktivitet og opplevelse skal sanger henta fra Kor Arti’ digitals rikholdige meny på korarti.no presenteres på profesjonell måte. Noen helt nye sanger kan det også bli å lære - samt lære å bruke i skolen - for deg som tar turen til Røros i desember.

 

Instruktørene vil også mest sannsynlig være kjent for mange, de også. Hele Kor Arti’s prosjektledelse – Ingrid Almås, Bård Hestnes og Ragnhild Skille – vil stille, likeså flere av de øvrige instruktørene i kursteamene.

 

Parallelle kurs med ulike tema

 

Konferansen vil også inneholde en bolk med parallelle kurs, der sanger fra Kor Arti’-repertoaret presenteres i nye sammenhenger, satt sammen under samme temavignett.

 

Fra 1997 og fram til i fjor ble det årlig utarbeidet nytt undervisningsmateriell (cd og hefte) i Kor Arti’-serien med tilhørende kurs. Til årets konferanse vil det ikke foreligge nytt undervisningsmateriell. Men for alle deltakere inngår en pakke med cd-er og tilhørende hefter i konferanseavgiften, samtidig som det på konferansen blir mulig å handle flere pakker med eksisterende materiell til rabattert pris.

 

Og som på jubileumsmarkeringa i fjor blir det musikalsk forspill før felles middag med rikelige mengder av allsang og mulighet for sosial trivsel.

 

Her kan du bestille tidligere undervisningsmateriell fra hele Kor Arti’-serien

Les flere nyheter!