EPTA-konferanse for pianister og pedagoger

Klaverbad Ticketmaster 1.png
BIDRAR PÅ KONFERANSE: Klaverbad med Per Sundnes - med Beethoven-fokus - er på programmet under EPTA-konferansen 2020 i Oslo.
04.02.2020 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

EPTA-konferanse for pianister og pedagoger

OSLO: Kulturskolelærere som underviser i pianofaget er i målgruppa for EPTA-konferansen som arrangeres i Oslo 13.-15. mars. "Klaverbad" med Beethoven-fokus ledet av Per Sundnes er den mest iøynefallende programposten.

 

Påmelding gjøres på nettstedet deltaker.no her   Påmeldingsfrist: 2. mars 2020.

Program og mer informasjon på musikkpedagogene.no her

 

Norsk kulturskoleråd er med som samarbeidspartner når Musikkpedagogene Norge arrangerer årets EPTA-konferanse, som også lyder tittelen Norwegian Piano Teachers Association. Konferansen for pianister og pedagoger arrangeres på Edvard Munch videregående skole i Oslo. Her blir det konserter, mesterklasser, verkstedkurs og presentasjoner.

 

I 2020 feires det at det er 250 år siden en av de aller største komponistene i musikkhistorien ble født. Ludwig van Beethoven-jubileet vil definitivt prege også årets EPTA-konferanse. Det blir Beethoven-avtrykk på både konserter, mesterklasser, forelesninger og verksteder.

 

I tillegg blir det altså et «Klaverbad» ledet av NRK-profilen Per Sundnes fredag 13. mars. Dette arrangementet blir en samtale mellom musikere, leger og kulturpersonligheter om Beethovens aktualitet. Blant andre vil pianisten Liv Glaser, journalisten Mona Levin, kunsthistorikeren Tommy Sørbø, musikkviteren Olaf Eggestad og hjernekirurgen/musikkprofessoren Hans Olav Skeie delta.

 

Pianistene Einar Steen-Nøkleberg og Stefan Ibsen Zlatanos vil bidra musikalsk.

Les flere nyheter!