Musikkpedagogdagen 2021: Programmet klart denne uka

2020 Musikkpedagogdagen 2021 23.11.jpg
FOR ALLE MUSIKKPEDAGOGER: Målgruppa for Musikkpedagogdagen 2021 er musikkpedagoger i alle skoleslag - også kulturskolen.
23.11.2020 Egil Hofsli (tekst) Eva Brænd (foto)
Del på:

Musikkpedagogdagen 2021: Programmet klart denne uka

OSLO: Torsdag 7. januar 2021 arrangeres Musikkpedagogdagen 2021. Det blir en digital fagdag. Temaet er fordypning, med et pedagogisk fokus. Musikkpedagogdagen 2021 arrangeres av Norsk kulturskoleråd, Norges musikkhøgskole og Ung Musikk.

 

Programmet til den digitale Musikkpedagogdagen 7. januar er nå så god som ferdig. Arrangementet ønsker å belyse hva som kjennetegner et talent, hva en som musikkpedagog kan gjøre for å få talentfulle elever til å strekke seg enda litt lenger og hvordan musikkpedagogen kan utvikle sin egen fordypningsrettede undervisningspraksis.

 

Les mer om Musikkpedagogdagen 2021 på nmh.no her - inklusive påmeldingsskjema

 

Dette gjøres på nettet ved hjelp av forskning og pedagoger som har jobbet med talent i en årrekke på ulike måter. Det blir også en samtale mellom en hjerneforsker og en musiker og komponist som ble definert som vidunderbarn allerede i en alder av tolv år.

 

Det er lagt opp til en lav deltakeravgift for å kunne dekke arrangørenes kostnader. Det tilbys kvantumsrabatt for kulturskoler som melder på 20 deltakere eller flere.

 

Musikkpedagogdagen 2021 er et samarbeid mellom Norges musikkhøgskole, Norsk kulturskoleråd og Ung musikk.

 

På arrangørhold håper en at fagdagen vil gi inspirasjon og faglig påfyll til deltakerne, slik at de kan se sitt arbeid opp mot lokalt læreplanarbeid.

 

Les flere nyheter!