Cutting Edge Kulturskole: Påmeldingsfrist utsatt til 21. januar

2019 CEK 2021 14.10.png
UTSATT: Cutting Edge Kulturskole 2021 er utsatt til februar 2022, og arrangørene håper å få til en fysisk konferanse ved Universitetet i Agder.
08.01.2022 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Cutting Edge Kulturskole: Påmeldingsfrist utsatt til 21. januar

KRISTIANSAND: På grunn av usikkerhet knytta til koronarestriksjoner er konferansen Cutting Edge Kulturskole 2021 utsatt fra oktober 2021 til februar 2022. Påmeldingsfristen er nå forlenga til 21. januar, også det pga. pandemisituasjonen.

 

– Etter at regjeringa har presentert nye, gjeldende koronarestriksjoner 14. januar, tar vi avgjørelsen om konferansen skal gjennomføres fysisk eller digitalt. Vi beklager denne uforutsigbarheten, men håper på forståelse for at situasjonen rundt gjennomføringen av konferansen er som den er, sier Gry Sagmo Aglen, leder av Nordisk nettverk for kulturskolerelatert forskning, som sammen med Universitetet i Agder arrangerer konferansen, som det fortsatt planlegges å gjennomføre som helfysisk konferanse 17.18. februar 2022.

 

Merk: Om arrangørene bestemmer at konferansen skal gjennomføres digitalt, vil påmeldte få refundert 80% av deltakeravgiften og 100% av matutgiftene. Dette får påmeldte informasjon om straks avgjørelsen er tatt.

 

Påmelding til konferansen kan gjøres her

Påmeldingsfrist: 21. januar 2022.

 

Merk: Det blir en praksisutviklende konferanse dagen før forskningskonferansen, altså 16. februar. Norsk kulturskoleråd er arrangør av praksiskonferansen  sammen med arrangørene av Cutting Edge Kulturskole, som er Nordisk nettverk for kulturskolerelatert forskning og Universitetet i Agder.

 

Konferansen ble utsatt til februar 2022 for å kunne gjennomføres fysisk. Med den siste utviklinga av omikron, så kan det imidlertid tenkes at det likevel ikke kan gjennomføres som opprinnelig tenkt, og at konferansen kan bli digital.

 

Det nordiske nettverket har til intensjon å styrke samarbeidet om forskning mellom ulike fag-, yrkes- og utdanningsfelt og forskningsmiljø som på forskjellige vis tangerer kulturskole.

Les flere nyheter!