Nyttårstilbud på «Drodlinger – kulturskolens skissebok»

03.01.2022 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Nyttårstilbud på «Drodlinger – kulturskolens skissebok»

TRONDHEIM: Første utgave av nyskapningen «Drodlinger – kulturskolens skissebok» er fortsatt å få kjøpt, og nå kan du sikre deg boka til en meget nyttårsrabattert pris. Kjøper du flere bøker, kan tilbudet bli enda mer prisgunstig.

 

Bokutgiver Norsk kulturskoleråd mener boka vil være til nytte og glede for elever og ansatte i både kulturskole og grunnskole samt for unger og ansatte i barnehage. 

 

Boka koster nå 60 kroner, og kan bestilles her

 

Merk: Ved bestilling av minst ti bøker blir prisen 40 kr per bok.

 

Mer informasjon om boka i flyer her

 

Kulturskoler fra alle kanter av landet har sendt inn bidrag til drodlingboka, og elever ved 31 kulturskoler blir representert med bidrag i den første utgaven av det nye bokkonseptet.

 

«Drodlinger – kulturskolens skissebok» er produktet som delvis erstatter den tradisjonsrike og populære Kulturskolekalenderen, men byr på mer innhold enn det Kulturskolekalenderen gjorde.

 

Det todelte produktet har en kalenderdel, men i et annet format enn Kulturskolekalenderen. «Drodlingsboka» skal ikke på veggen, den skal helst brukes mer aktivt – og kreativt, håper Norsk kulturskoleråd.

 

– Takk til alle som har bidratt

 

Fabiola Charry (bildet), rådgiver i Norsk kulturskoleråd og prosjektleder for Drodlingsboka, er imponert over alle de gode bidragene som ble sendt inn, og takker alle kulturskoleelever som har laget og levert bidrag samt alle lærere som har hjulpet til med innsending av bidrag.

 

Hos Kulturskolerådet håper en også at Drodlingsboka vil fungere som et utstillingsvindu som speiler både bredden, fagområder, aktiviteter og kvaliteten i kulturskolen.

 

– Det er også et mål at «drodlingsboka» skal føre til masse aktiv drodling, og dermed åpne for ubegrenset tankevisualisering. I tillegg kan drodlingskonseptet brukes som metode for å komme nærmere oss selv og bearbeide redselen for å gjøre feil, sier Charry, som håper det nye produktet bidrar til å aktivere, stimulere og synliggjøre menneskers iboende kreative evner og egenskaper.

Les flere nyheter!