Graffitikonkurranse

img_1001.png
img_1001.png
26.02.2016 Egil Hofsli
Del på:

Graffitikonkurranse

OSLO: Ungdom og unge voksne i alderen 13 til 26 år er velkomne til å delta i en graffitikonkurranse der vinneren ender opp med å få fylle en 20 kvadratmeter stor vegg med sitt bidrag.

 

I tillegg vil vinneren få et spesial-verkstedkurs i graffiti med billedkunstner og kulturskolelæreren Børge Brekke, som er «skyld» i at kioskkjeden Narvesen nå har invitert til en slik konkurranse.

 

– Dette er en super anledning for å utvikle interesser og kreativitet innen offentlig kunst. Konkurransen er en direkte respons på min kronikk i fjor om manglende arenaer for kunstinteressert barn og ungdom, sier Børge Brekke.

 

Her er Narvesens konkurranseinvitasjon        Her er Børge Brekkes kronikk på nrk.no

 

Narvesen ønsker å kle en Narvesen-butikk på Ensjø i Oslo med graffitikunst. Vinnerbidraget vil bli oppført på en 20 kvadratmeter stor vegg på Narvesen ved Ensjø T-banestasjon – av vinneren/vinnerne selv.

 

Kurs verdt 25.000 kroner

 

Dette vil skje i løpet av et graffiti-verkstedkurs - for inntil fem personer - ledet av Børge Brekke, for inntil fem personer. Kurset har en verdi på 25.000 kroner, og vil holdes over tre til fem dager i slutten av april.

 

Graffitikunstnere fra hele landet kan delta i konkurransen, men reise og opphold i forbindelse med verkstedkurset blir ikke dekket.

 

Du må være mellom 13 og 26 år, og ha et ønske om å lære om graffiti. Konkurransen passer både for deg som vil utvikle det du allerede kan – eller lære noe nytt. Du trenger ikke å ha erfaring med graffiti fra før.

 

Slik deltar du

 

  • Send ditt bidrag i form av en skisse i farger i liggende format (3:1), innen 14. mars Det er ingen restriksjoner på motiv, men skissen må reflektere et lyspunkt i hverdagen. Dette kan du tolke helt fritt
  • Du kan levere inn som enkeltperson eller i en gruppe på inntil fem personer
  • Skissen må sendes digitalt til Narvesen innen 14. mars 2016, enten scannet eller som et bilde til e-post graffiti@narvesen.no
  • Vinneren vil bli kåret 29. mars

 

 

Les flere nyheter!