Kulturskole-tv: Tre sendinger fra Arendalsuka 2019

2019 Kulturskole-tv 10.8.png
AKTØRER PÅ KULTURSKOLE-TV: Geir Toskedal (KrF), Kent Gudmundsen (H) og Torstein Tvedt Solberg (Ap) i samtaler med Nils R. Sandal, styreleder i Norsk kulturskoleråd.
14.08.2019 Egil Hofsli (tekst og fotokollasj)
Del på:

Kulturskole-tv: Tre sendinger fra Arendalsuka 2019

ARENDAL: Kulturskolesaken løftes opp og fram på mange arenaer under Arendalsuka 2019. Også på Kulturskole-tv, som har hatt daglig sendinger til og med onsdag. I disse sendingene har tre stortingspolitikere snakka kulturskolesak med Norsk kulturskoleråds styreleder.

 

Sendingene kan du se i opptak på Norsk kulturskoleråds kanal på vimeo.com.

 

De tre politikerne er alle stortingspolitikere, og du møter dem i denne rekkefølgen:

 

 

 

Norsk kulturskoleråd taler kulturskolens sak på landets viktigste og suverent største politiske møteplass. Det gjøres både sammen med andre, og på egen hånd. I fjor debuterte kulturskolerådet på Arendalsuka, med blant annet stand på Arendal torv og kulturskoledebatt på scene på samme torg. Også i år blir det stand samme sted og samtlige fem dager, 12.16. august. Det blir også debatt  og forestilling på samme scene som sist, men nå i samarbeid med flere aktører.

 

Mer om Ung megafon-arrangementet i egen nyhetssak her

 

Kulturskole-tv for første gang

 

Helt nytt var derimot Kulturskole-tv, som leverte tre nett-tv-sendinger på formiddagstid på Arendalsukas tre første dager, 12.14. august.

 

Til hver sending var det invitert en "kulturskolerelevant" politiker til samtale om kulturskolesaken. Deres samtalepartner var Nils R. Sandal (bildet), styreleder i Norsk kulturskoleråd. Samtalen fant sted i sofa på kulturskolerådets stand og ble strømmet til alle som har nettilgang og ville se og høre hva politikerne har å si om aktuelle kulturskoletema. 

 

Media-Service bisto kulturskolerådet med det tekniske i forbindelse med Kulturskole-tv fra Arendal.

 

"Alt" om Arendalsuka finner du på nettstedet arendalsuka.no

  

Faktaboks - Arendalsuka

Uavhengig initiativ startet for å bidra til politisk debatt i det offentlige rom. Privatpersoner står bak ideen, og gjennomførte den første Arendalsuka i 2012 på dugnad samt ved hjelp av sponsorer og gode hjelpere. Videreføring av Arendalsuka er også et uavhengig dugnadsprosjekt, men med en noe tydeligere og fastere organisering og struktur.

Mål:

  • Være en politisk møteplass.
  • Bidra til engasjement og interesse for politikk.
  • Bidra til at organisasjoner og enkeltpersoner kommer i direkte kontakt med sentrale nasjonale aktører innen politikk og organisasjons- og næringsliv.
Arrangeres hvert år i uke 33.
Alle arrangementer som inngår i Arendalsukas program er åpne for alle og gratis å delta på.

Festivalens nettsted: arendalsuka.no.

Les flere nyheter!