Elverums drømmestipendsatsing

img_954.png
STIPENDIAT FRA ELVERUM: Espen Arnesen fra Elverum fikk Drømmestipendet i 2013. Hedmarkskommunen legger ned grundig arbeid for å kunne fremme gode nominasjoner til Drømmestipendet.
04.01.2016 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Elverums drømmestipendsatsing

ELVERUM: Fra i dag - 4. januar - og fram til 26. februar kan landets kommuner registrere sine nominerte til Drømmestipendet 2016. En lang rekke nominasjoner og stipendmottakere har satt Elverum på «Drømmestipendkartet». Kulturskolens rektor mener nøkkelen til suksess er god planlegging og en grundig søknadsprosess.

 

Elverum kulturskole har satset målrettet på Drømmestipendet i flere år, og er nærmest å regne som grossist i antall nominasjoner og drømmestipend. Kulturskolerektor Anette Solberg er ikke i tvil om at Drømmestipendet henger høyt og er av stor betydning for mange involverte.

 

– Drømmestipendet er viktig fordi vi får nasjonal oppmerksomhet og synliggjøring av jobben som gjøres lokalt. Når en av våre elever blir nominert, gjelder nominasjonen også kulturskolen og jobben som gjøres i kommunen, hvilket betyr at alle som arbeider innen kunst og kultur blir løftet frem sammen med den nominerte. Vi har fått tildelt Drømmestipendet nesten hvert eneste år, og kan skilte med stipendiater i tre disipliner. Det viser at vi har bredde, og at når en jobber med grunnfjellet får en også resultater, sier rektor Anette Solberg.

 

Les mer - på drommestipendet.no - om hvordan Elverum satser på Drømmestipendet

 

Les også:

Drømmestipendet 2016 - viktige og spennende endringer

Dette er lederne av Drømmestipendjuryen 2016

 

Se også:

Animasjonsfilmen som forklarer hvordan drømmestipendjuryen arbeider

 

 

 

 

Les flere nyheter!