MusTek 2016 i gang

img_972.jpg
ARRANGØRER: Eldar Skjørten (f.v.), Ulrika Bergroth-Plur og Bård Hestnes. (Foto: privat)
27.01.2016 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

MusTek 2016 i gang

KOLBOTN: Konferansen MusTek 2016 viser deg nyttige muligheter ved bruk av teknologi i musikkundervisningen. Konferansen er en arena for dialog og nettverk mellom musikkpedagoger.

 

MusTek 2016 arrangeres på Kolbotn 28. - 29. januar, på Quality Hotel Mastemyr.

 

Program for MusTek 2016 og mye annet informasjon her

 

Forelesere fra flere land

 

En rekke forelesere med mye kompetanse på fagfeltet musikkteknologi blir å oppleve på MusTek 2016. Verdt å merke seg er at Marcel Pusey fra Storbritania og Bassistry Music Education skal forelese for norske musikklærere for første gang. Pusey er en internasjonal kapasitet og holder den første plenumsesjonen samt to verkstedkurs.

 

Hans Reman fra Sverige er også en faglig tungvekter på området, og skal holde avslutningsforedraget.

 

Andre forelesere er Gisle Johnsen, Gyrid Kaldestad, Guttorm Andreasen, Eldar Skjørten, Vidar Sæther, Roy Pi, Christian Antonsen, Sigrid Jordal Havre, Jan Gamre og Merete Mikkelsen.

 

Program via app

 

Deltakerne på MusTek 2016 får ikke utlevert trykte program eller annen opptrykt informasjon. De får all informasjon gjennom en app. Denne tjenesten gjør at det er blir enda enklere å kommunisere med deltakerne også underveis i konferansen.

 

Konferanse nummer to

 

Dette er tidenes andre MusTek-konferanse i regi av musikkpedagogikk.no - et nettsted for musikkundervisning - i samarbeid med Musikk i Skolen og Samarbeidsforum for estetiske fag. Den første fant sted i 2014.

 

Nå er også Norsk kulturskoleråd med som arrangør. Kulturskolerådet kom på banen som medarrangør da MusTek i skoleåret 2014-2015 fikk seks «avleggere» i form av seks MusTek-samlinger rundt om i landet.

 

Kulturskoleansatte i målgruppa

 

Målgruppa for konferansen er ansatte i grunnskole, kulturskole, videregående skole og innen lærerutdanninga.

 

På konferansen er det både plenums- og parallellsesjoner, og både foredrag og verkstedkurs.

 

 

Les flere nyheter!