Møte med Marit Larsen

img_973.jpg
MØTTE MARIT: Martine Håland (t.v.) og Annika Beinnes fikk et verdifullt møte med Marit Larsen (t.h.). (Foto: privat)
28.01.2016 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Møte med Marit Larsen

OSLO: To av Sogn og Fjordanes større sang- og låtskrivertalent fikk nylig et eksklusivt møte med Marit Larsen. Det ga næring til jentenes drøm og mål om å skrive og framføre sanger som vil bety noe for mange.

 

Martin Håland fra Dale (18) og Annika Beinnes (15) fra Høyanger fikk møte den svært anerkjente popartisten Marit Larsen takket være Nordea-prosjektet KUL-TUR, et kompetanseutviklingsprogram for kulturskoler i regi av Nordea og Norsk kulturskoleråd.

Møter av denne typen er et delprosjekt i hovedprosjektet, og kalles «Talent møter mentor».

 

Les intervju med jentene i nettavisa firda.no her

 

Nordea-prosjektet KUL-TUR fokuserer kulturskolenes formidling og framføring av kunst og kultur i lokalsamfunnet. Samarbeidet er unikt i norsk sammenheng, og utviklet i fellesskap med stor verdi for begge parter.

 

For tida er det kulturskolene i følgende kulturskoler som er med i Nordea-prosjektet KUL-TUR: Førde, Naustdal, Fjaler, Hyllestad, Kongsberg, Kristiansand, Stjørdal og Tromsø.

 

Foruten «Talent møter mentor» rommer Nordea-prosjektet KUL-TUR ulike former for kompetanseheving for kulturskoleledere og –lærere samt kulturskoleprisutdelinger.

 

 

 

Les flere nyheter!