Nordeas innovasjonsstipend: Se hvem som kjemper om 100 000 kr

2020 Stipend 4.9.png
SNART JURYERING: Bente Rasmussen, leder for Nordeas kulturprogram, skal levere søknadene videre til juryen for Nordeas innovasjonsstipend 2020. (Foto: privat)
07.09.2020 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Nordeas innovasjonsstipend: Se hvem som kjemper om 100 000 kr

OSLO: Søknadsfristen er ute, og nå kan du se hvilke 20 kommunale kulturskoler som kjemper om Nordeas innovasjonsstipend 2020 pålydende 100 000 kroner. På nettstedet kulturskolebanken.no kan du også se hva prosjektene deres handler om. 

 

Nordeas innovasjonsstipend er en del av Nordea-prosjektet KUL-TUR som Norsk kulturskoleråd og Nordea samarbeider om. 2020 er første gang stipendet utdeles, og tanken er at stipendet skal fremme innovasjon i kulturskolen.

 

- Det har kommet mange spennende søknader. Juryen får nå søknadene til gjennomsyn. Neste uke møtes den for å diskutere og kåre en vinner, forteller Bente Rasmussen, leder for Nordeas kulturpogram.

 

I oktober blir det offentliggjøring og utdeling av Nordea innovasjonsstipend 2020. Hvor og hvordan dette skal skje, jobbes det nå med, etter at koronapandemien har umuliggjort plan A (arrangement i Arendal under Arendalsuka) og plan B (utdeling på Norsk kulturskoleråds landsting) i så måte. 

 

Se hvem som er årets søkere og hva prosjektene deres handler om

Les flere nyheter!