Nytt webinar om kulturskoleledelse – tema: Kulturskolene åpner igjen

30.04.2020 Egil Hofsli (tekst) Thor Nielsen (foto)
Del på:

Nytt webinar om kulturskoleledelse – tema: Kulturskolene åpner igjen

TRONDHEIM: Fysisk gjenåpning av kulturskoler og smittevernveilederen for kulturskolen er tema for et webinar Norsk kulturskoleråd arrangerer onsdag 13. mai. Webinaret er en del av kulturskolerådets satsingsområde Ledelse i kulturskolen.

 

Webinaret finner sted via videomøteverktøyet Zoom onsdag 13. mai kl. 11.30–13.30.

 

Påmelding kan du gjøre her     Påmeldingsfrist: Onsdag 13. mai kl. 09.00.

Se også nettsida Ledelse i kulturskolen

 

Nå er barnehagene og småskoletrinnet i gang igjen. I disse dager åpner også noen kulturskoler gradvis opp for undervisning i sine lokaler. Mens andre venter med slik gjenåpning. Hvordan gjør vi det? Hva er utfordrende? Hva er mulig? Hva bør vi tenke på, på forhånd og underveis? Dette er spørsmål de webinaransvarlige i Norsk kulturskoleråd ønsker å belyse i første del av webinaret 13. mai.

 

Der skal tre rektorer dele sine gjenåpningserfaringer med webinardeltakerne. De tre er Anne Lene Østvold Jordåen, Ingemar Andersson og Nils Graftås, fra henholdsvis Stord, Sunndal og Røros.

 

– Vi ser nærmere på smittevern i forbindelse med kulturskolenes åpning. Vi presenterer erfaringer fra planlegging og åpning fra flere kulturskoler, sier rådgiver Torkel Øien i Norsk kulturskoleråd.

 

I del to av webinaret blir det et fokus på smittevernveilederen for kulturskolen, som Norsk kulturskoleråd skal lansere fredag 1. mai. Det blir da innlegg fra både de som har vært sentrale i produksjonen av veilederen samt fra kulturskoleansatte som har benyttet seg av veilederen.

 

Etter hver økt blir det mulighet for spørsmål.

 

Påmelding kan du gjøre her     Påmeldingsfrist: Onsdag 13. mai kl. 09.00.

Se også nettsida Ledelse i kulturskolen

Les flere nyheter!