Hennika og sju andre ungdommer får mentorhjelp fra Ella Marie

2020 Ella og Hennika 29.1.png
MENTORHJELP: Hennika Larsen (t.h.) er en av åtte som får Ella Marie Hætta Isaksen som mentor. (Foto: Tore Sætre/Wikimedia og hennika.no)
29.01.2020 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Hennika og sju andre ungdommer får mentorhjelp fra Ella Marie

OSLO: Nå er det klart hvilke åtte, unge musikktalent som gjennom Nordea-prosjektet KUL-TUR skal få mentorhjelp fra den kjente artisten Ella Marie Hætta Isaksen våren 2020. De åtte er ...

 

  • Inna Marja Amundsen (15) fra Evenes, Nordland
  • Ingrid Melvold Govasli (15) fra Nærøysund, Trøndelag
  • Ingmar Fottland (15) fra Trondheim, Trøndelag
  • Oda Linnea Linett Eiden (18) fra Strand, Rogaland
  • Hennika Larsen (15) fra Holmestrand, Vestfold og Telemark
  • Lone Sofie Kreutzer-Hagen (15) fra Halden, Viken
  • Torleif Dalbakk Myre (18) fra Os, Innlandet
  • Johannes Ryen (17) fra Os, Innlandet

Samtlige har kulturskoletilknytning eller -bakgrunn, selv om det ikke var noe krav for deltakelse.

 

– Jeg gleder meg til å ha Ella som mentor og jeg håper at hun kan lære oss masse kult. Også blir det gøy å møte andre som driver med det samme som meg. Og jeg håper at jeg får mange nye venner, sier Hennika Larsen (bildet), som helst lyder artistnavnet Hennika og som allerede er i gang med å legge grunnlaget for det hun håper skal bli et liv med mye musikk i.

 

Les fyldig sak med hele intervjuet med Hennika og en av de andre deltakerne samt med mentor Ella på kulturskolebanken.no 

 

Talent møter mentor

 

Henikka og de sju andre ungdommene som er utvalgt til denne runden av Talent møter mentor får et unikt tilbud, muliggjort av et samarbeid mellom Nordea og Norsk kulturskoleråd. For disse åtte vil vårhalvåret 2020 by på både samlinger sammen med Ella samt annen oppfølging fra den kjente og populære artisten fra Finnmark.

 

 

Talent møter mentor er et konsept som inngår i samarbeidet Norsk kulturskoleråd har med Nordea gjennom Nordea-prosjektet KUL-TUR. Dette prosjektet fokuserer kulturskolenes formidling og framføring av kunst og kultur i lokalsamfunnet. Mentorordningen er ment som både inspirasjon og påfyll av viktig kunnskap for deltakerne. Her skal ungdommene få hjelp til å finne sin egenart og sin vei videre. 

 

Talent møter mentor omfatter to samlinger i Oslo samt et tredje og siste møtepunkt, men som en ennå ikke har bestemt formen på. Mellom samlingene vil deltakerne bli fulgt opp av mentor Ella, også gjennom videotelefonmøter. Hver deltaker betaler en egenandel på 1900 kroner som dekker samlingene med Ella, reise, mat og overnatting.

Les flere nyheter!