«Nye kulturskolebanken» åpnet på 2020s første dag

2020 Nye kulturskolebanken 1.1.png
FORNYER KULTURSKOLEBANKEN.NO: Bente Rasmussen, leder for Nordeas kulturprogram, og Lars Emil Johannessen, prosjektleder for Nordea-prosjektet KUL-TUR, ser fram til å tilby en forbedret nettbank 1. januar 2020.
01.01.2020 Hege Arstad (tekst)
Del på:

«Nye kulturskolebanken» åpnet på 2020s første dag

TRONDHEIM: Kulturskolebanken fyller seks år 1. januar 2020. Norsk kulturskoleråd og Nordea synes seksårsdagen passer ypperlig for å ønske kulturskoleansatte og andre med interesse for kulturskolen velkommen inn i helt nye lokaler med ny innredning. Intensjonen er at det fornyete nettstedet kulturskolebanken.no skal være en enda mer brukervennlig og nyttig verktøykasse for kulturskoleansatte.

 

«Nye kulturskolebanken» er like kodefri, gebyrfri og kortfri som gårsdagens utgave var. Og fortsatt er den en del av Nordeaprosjektet KUL-TUR, som Nordea og Norsk kulturskoleråd samarbeider om.

 

Her kan du sjekke ut nye Kulturskolebanken

 

Nå med nyheter

 

Målsettingen med både prosjekt og nettsted er å gjøre kulturskolene bedre rustet til entreprenørskap, produksjon og formidling i arbeidet med ulike kunstneriske uttrykk samt synliggjøre kulturskolenes virksomhet.

 

Det oppussete nettstedet er fortsatt en innholdsrik verktøykasse. Alt innholdet på det "gamle" nettstedet er vurdert, og så har en enten foredlet det eller erstattet det med nye og oppdaterte versjoner. I tillegg har det vært naturlig å fylle på med artikler om nye emner.

 

– Vi gleder oss over å lansere den nye utgaven av Kulturskolebanken. Intensjonen er at det skal være enklere å finne frem til alt som fins der, samtidig som designet blir modernisert. I tillegg har nettstedet fått en nyhetsseksjon, sier Bente Rasmussen, leder av Nordeas kulturprogram, og Lars Emil Johannessen, leder for Nordea-prosjektet KUL-TUR. Johannessen har denne oppgaven som del av sin stilling som leder for Norsk kulturskoleråds næringsgruppe.

 

Ny struktur – til kundens beste

 

– Vi har pusset opp nettstedet for at «kundene» – som primært er landets kulturskolepedagoger og -ledere – lettere skal finne alle de flotte hjelpemidlene som fins på nettstedet, i form av fagartikler, råd og tips, eksempler og øvelser, skjema og planer ... Vi håper både ny struktur og nytt design bidrar til dette. I tillegg har vi laget en nyhetsseksjon, for å synliggjøre mer av aktiviteten som prosjektet frambringer samt lage et mer levende nettsted, sier nettstedets redaktør, Egil Hofsli (bildet), som gjør dette som en del av jobben som kommunikasjonssjef i Norsk kulturskoleråd.

 

Les hele artikkelen på kulturskolebanken.no

Les flere nyheter!